Atlas lepote: Gde žive najatraktivnije žene sveta?

najlepše-žene-brazil
Na prvom mestu ove top liste našle su se Brazilke! (foto: funny.pho.to)

Jeste li se ikada zapitali u kojim delovima sveta živi najviše atraktivnih žena? 

Iskusni svetski putnici, okupljeni na portalu Destination’s Point, napravili su popis zemalja u kojima ćete sresti najlepše i najzgodnije žene na svetu.

1. Brazil

Sigurno ste i sami bezbroj puta čuli kako je Brazil zemlja lepote, a Brazilke su nadaleko poznate upravo po svojim oblinama i liniji na kojoj im mogu pozavideti žene širom sveta.

2. Rusija

Ako je suditi prema tvrdnjama članova ovog portala, Ruskinje su poznate po svom besprekornom tenu i čarobnim plavim očima.

3. Venecuela

Najsevernija država Južne Amerike, smeštena na obali Karipskog mora, dom je nekih od najlepših žena na svetu što potvrđuju i brojne osvojene titule na raznim izborima za Miss.

4. Indija

Multikulturalna zemlja u kojoj su glavne karakteristike lepote: elegancija i egzotičnost.

5. Švedska

Vitke, visoke, plavih očiju i izrazito svetle kose – takve su Šveđanke koje su očigledno osvojile srca mnogih svetskih putnika.

6. Srbija

Naše devojke našle su se na šestom mestu ove liste – na svetske putnike najveći utisak ostavila je visina ovdašnjih devojaka ali i ženstvene obline, način oblačenja i “karaktersitična lepota za koju su zaslužni mediteranski i slovenski geni”.

7. Francuska

Ne iznenađuje da u zemlji poznatoj po strastvenim poljupcima i ljubavi žive neke od najlepših žena na svetu. One su istovremeno romantične, ali i zavodljive.

8. Argentina

Ove žene tradicionalno pridaju veliku pažnju nezi kože i kose. Visoke su, tamnog tena, ljubiteljke mode i neverovatno su šarmantne.

9. Ukrajina

Moderne ratnice – tako bi mogli opisati Ukrajinke koje su poznate po svojoj odvažnosti i besprekornoj lepoti.

10. Italija

Obožavateljke visoke mode čiji je glavni adut neverovatna elegancija koja im je prosto urođena. Lepota karakteristična za područje mediterana čini ih pravim zavodnicama.

11. Južna Koreja

Egzotičan izgled, srednja visina i odličan ten glavni su razlozi zbog kojih su se ove žene našle na popisu najatraktivnijih.

Izvor: destinationspoint.net
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.