9 sigurnih znakova da vas partner vara

(foto: Screenshot)

Stručnjaci za veze tvrde kako postoje svakodnevne situacije iz kojih se može zaključiti da li muškarac ima ljubavnicu.

Ovo je devet sigurnih znakova da vaš partner “švrlja”, a da vi to ne primećujete:

1. Miris druge žene na odeći

Uobičajeni znakovi su ruž na njegovoj odeći, ožiljci po telu koji asociraju na seksualni odnos, miris druge žene na odeći ili u kosi. Posebno sumnjičave budite ako te znakove primetite više puta.

2. Češće ide na poslovna putovanja

Iznenada radi duže, češće ide na poslovni put koji traje nekoliko dana ili troši više novca na izlaske, restorane, hotele…

3. Kao da je u svom svetu

Iako sedi pored vas, često je duhovno odsutan, kao da je u nekom svom svetu.

4. Više pazi na izgled

Posvećuje više pažnje izgledu, posebno bira kako će se obući, češće se brije, iznenada želi da dovede telo u formu, tušira se pre odlaska u krevet, a pre nije… Budite sumnjičave i ako licka auto više nego pre.

5. Priča o novoj koleginici ili vašoj prijateljici

Uzbuđeno vam priča o novoj koleginici s posla koja je sama ili čak o vašoj prijateljici, češće podstiče teme o njima…

6. Prestao je da vas primećuje

Prestao je da vas primećuje, svejedno mu je da li ste obukle vreću ili seksi rublje, nema interesovanja da provodi vreme sa vama. Jednoj ženi, koju je suprug varao, plamen sveće je zahvatio kosu tokom večere, a on to nije primetio.

7. Pravi vas “ludom”

Optužuje vas za ljubomoru, govori da niste normalni… Kod preljubnika je napad na partnera često pokušaj skrivanja onoga što rade, a ne bi smeli.

8. Krije mobilni telefon

Skriva SMS poruke, pozive, ne želi da vam njegov mobilni dođe u ruke. Jednako je i s email porukama, društvenim mrežama… Neki preljubnici imaju drugi mobilni za koji možda ni ne znate.

9. Često je nervozan

Stalno vam pronalazi mane ili optužuje bez razloga da imate aferu. Često je nervozan jer mu nije lako da laže i pazi da ne bude otkriven. Često neotkriveni preljubnici misle da, ako su to oni nezapaženo uradili, zašto ne bi mogla i njihov druga polovina.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.