muškarac- veza- prevara
(foto: favim.com)

Ranije, ljudi su varali krišom, da niko ne zna. Danas, stvari su se promenile.Ponekad, muškarci kroz prevaru dokazuju svoju muškost. Kada pitamo pripadnike jačeg pola zašto varaju, oni jednostavno odgovore: “Zato što sam takav”. Da li ćete oprostiti prevaru zavisi samo od vas i ljubavi koju osećate prema partneru.

U daljem tekstu pročitajte 7 mesta gde muškarci najčešće varaju:

klub- prevara- varanje
(foto: favim.com)

Noćni klub

Muzika, alkohol, prigušena svetla i gomila zavodljivih devojaka. Kako ostati ravnodušan? Stručnjaci tvrde da alkohol u kombinaciji sa nedostatkom svetla doprinosi tome da se muškarac  prevari.

posao- prevara- muškarac
(foto: favim.com)

Posao

Istraživanja pokazuju da  čak 40 % muškaraca vara u poslovnom okruženju. To ne mora isključivo biti na njegovom poslu. Može biti neko sa poslovnih sastanaka ili neko sa službenog puta. Zato na poslovnim večerama budite podrška svom partneru.

Momačke žurke

Kad prevariti ako ne baš tada? Prema statistikama, trećina budućih mladoženja dozvoli sebi avanturu na ovakvim događajima.

Svadbe

Verovali ili ne, od 3.000 ispitanika trećina je priznala da je lepšu polovinu prevarila na nečijoj svadbi ili makar poželela da to uradi. Fetiš ili ne, zar je važno? Statistika je rekla svoje.

Teretana

Hormoni, znojava tela, uska i oskudna odeća, sve ovo vodi ka prevari. Teretana je mesto gde je većina muškaraca rekla da je prevarila svoju partnerku. Zato devojke, patike na noge i pravac teretana. Stanite rame uz rame uz svog partnera.

muškarac- varanje- društvene mreže
(foto: favim.com)

Društvene mreže

Poslednjih godina ovaj način preljube je veoma aktuelan. Žene, što je i normalno, više pogađa kada muškarac u odnos uđe sa određenim emocijama. Preko društvenih mreža postoji period upoznavanja, flertovanja i komuniciranja.

Stan svog prijatelja

Sigurno ste gledali film “The Loft” – taj film prikazuje ono o čemu mašta većina muškaraca. Stan u kome će oni ostvariti svoje seksualne fantazije. Ukoliko oni ne poseduju takav stan dobro će doći i stan nekog druga. Kada je drugarstvo u pitanju najbolji prijatelji ne moraju uvek odobravati prevaru, ali sigurno ga neće odati.

prevara- muškarac- varanje
(foto: favim.com)

Odali smo vam mesta gde su prevare najčešće. Naravno, ukoliko on to želi prevariće vas  bez obzira gde se nalazio. Budite pametne i dostojanstvene. Ukoliko vas prevari same procenite da li ste u stanju preći preko toga ili naći drugog partnera.

Izvor: zadovoljna.hr
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.