5 najčeščih LAŽI o ženskoj LEPOTI

(foto: Instagram/jessicaalba)
(foto: Instagram/jessicaalba)

Mnogi krive Holivud da nam je upropastio živote jer su nam romantične komedije stvorile sliku ljubavi koja baš i ne odgovara stvarnosti. Međutim, to nije jedina laž koju popularni filmovi prodaju. Jedna od njih se odnosi i na fizički izgled žene koji je uvek besprekoran. 

Primera radi, ruževi se nikada ne razmazuju, pa čak ni nakon dugih, strastvenih poljubaca. Ipak, koliko god bila kvalitetna šminka koju koristite, ovakvo nešto je naprosto nemoguće.

Isto tako, junakinjama filmova koje volimo maskara ostaje savršena čak i kada plaču, a vodootporna je čak i prilikom monsunskih kiša.

Ukoliko se u filmu prikazuje scena buđenja, nikada nećemo videti, na primer, Jessicu Albu sa podočnjacima ili podbulu. Ako ste ikada zaspale sa šminkom na licu (što se nikako ne preporučuje) znate na šta taj prizor ujutru liči. Međutim, protagonistkinje romantičnih komedija se pored svog dragog bude sa savršeno osenčenim kapcima.

Ne treba zaboraviti ni puder koji nekom magijom nikada ne uprlja košulje ili sakoe glavnih glumaca, pa čak i kada se njihove filmske drage naslone na njihovo rame.

I poslednje, ali ne i manje bitno, pod uticajem vlage kosa se u filmovima ne kovržda, niti dobija na volumenu. Savršeno ispeglana kosa ili savršene lokne ispod filmskog vodopada ili tokom kišnog popodneva su apsolutna naučna fantastika! To je zapravo samo frizer koji je sve vreme na setu, zadužen da glavna junakinja uvek bude savršena.

Izvor: Ekskluziva.ba
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.