haljine
Koja je vama najupečatljivija? (foto: Yahoo)

Da bi se razlikovale, poznate ličnosti svašta stavljaju na sebe, nose svakakve modne kombinacije, rade razne estetske zahvate i mnoge druge ekstremne poteze samo kako bi skrenuli pažnju.

Sve u pokušaju da bi ostavili pečat i bili različiti u moru unifomisanih ljudi koji prate šta drugi diktiraju i prema tome formiraju svoj vrednosni sud. Autentične ličnosti sa jakim karakterom su najčešće one koje imaju petlju da se pojave u nečemu nesvakidašnjem, ali danas, to često može biti i medijski trik, kako bi se ostvario željeni publicitet.

 

 

 

Ukoliko i vi želite da uvek zračite samopouzdanjem, bez obzira šta imate na sebi od odeće, u tome će vam pomoći nova mirisna C-thru Pure Illusion kolekcija.

C-THRU žena živi život punim plućima i zna kako da ostvari sve svoje snove. Ona je elegantna i ima stila, kreće se graciozno, optimistična je i puna samopouzdanja, Ovaj jedinstveni miris u elegantnom pakovanju izbor je svake moderne žene koja želi da se istakne i ostavi utisak.

Novi C-thru Pure Illusion miris je inspirisan najnovijim modnim trendovima. Ovaj moderan cvetno-voćni miris zrači istinskim stilom i elegancijomi obogaćen je osvežavajućim mirisom bergamota, jasmina i belog mošusa.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.