10 SMS poruka koje otkrivaju da je lud za vama

(foto: favim.com)
(foto: favim.com)

Ukoliko niste sigurni šta on zapravo oseća i kakve su njegove namere – dešifrujte njegove SMS poruke!

Ovih 10 tipova SMS poruka otkrivaju da ste ga oborili s nogu:

Ponosan sam na tebe!

Kada vam jača polovina izjavi da je ponosna na vas, to sigurno nešto znači. Na početku veze svi muškarci su zatvoreni i teško iskazuju emocije. Zato, kada čujete ovu rečenicu znajte da je na dobrom putu da se zaljubi u vas. Samo napred!

Imam planove za vikend

Muškarac koji planira? I to pravi planove sa vama za vikend?! Pa to je prosto neverovatno. Njegovi planovi vam odmah govore da je na pomolu ljubav. Ukoliko on neko vreme smišlja savršen vikend sa vama znači da su “varnice sevnule”. Na osnovu ove izjave možete zaključiti da mu nije stalo samo da vas odvede u krevet.

Neočekivane poruke

Poruke poput “Nedostaješ mi” ili “Mislim na tebe” otkriva da je muškarcu sa kojim ste stalo do vas. Oni nerado priznaju i pokazuju svoja osećanja, tako da ukoliko dobijete ovakvu poruku treba da znate da ste mu verovatno stalno u mislima, čim vam to i piše.

“Jesi li gladna?”

Ovakva poruka je znak pažnje i pokazuje vam da neko brine za vas. Muškarci imaju potrebu da štite svoju lepšu polovinu. Samim tim vam ova poruka govori o tome koliko mu je stalo do vas.

Ne moraš da ideš na treninge”

Na ovaj način on samo želi da vam kaže da ste mu lepi baš takvi kakvi ste. Naravno, u ovom slučaju ne morate ga poslušati. Sloboda u jednoj vezi je presudna, samim tim nemojte da se odričete onoga što volite i što vas čini srećnim. Ako vam on veruje, verovaće vam gde god bili.

Podseća me na tebe

Ukoliko vas vaš partner nazove da bi vam rekao kako ga je određena serija, film, pesma podsetila na vas to vam govori da mu je stalo. Kada on ima potrebu da vam kaže da ga razne stvari podsećaju na vas, to govori da je reč o ljubavi.

Poruke koje govore o “maženju”

Svaka rečenica koja u sebi sadrži ovu reč asocira na strast i požudu. Isto tako to znači da voli da provodi vreme sa vama i da mu prija vaše društvo. A to govori dosta o onome što oseća prema vama.

Hajde da budemo malo sami

I ovo je zaista najlepši period veze i zaljubljenosti. Kada i on to hoće, vašoj sreći nikad kraja. Jednostavno, muškarac koji će radije ostati sa vama a ne negde u gradu je zaljubljen. Nema tu puno mudrosti. Vi ste mu interesantniji od izlaska u grad, društva i provoda.

Voleo bih da si ovde

Jednostavno mu nedostajete i voleo bi da ste pored njega da vas zagrli. Ono što misli to vam i kaže. Muškarci su takvi, kod njih je sve crno na belo. Zato, kada čujete ovu rečenicu, nasmejte se. On vas voli.

Želim da upoznaš moju mamu

Upoznavanje sa roditeljima je veoma važan korak za svakog muškarca. Iskreno, nimalo lako se ne odlučuju za ovakav korak. Dakle, ako on smatra da je došlo vreme za upoznavanje, onda on planira budućnost sa vama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.