#Dostojanstvo je ljudsko pravo

slavko beleslin
Poznati voditelj na predstavljanju kampanje

Organizacija BELhospice koja već 10 godina potpuno besplatno zbrinjavanja terminalno obolele onkološke pacijente na teritoriji Beograda, pre par dana je u sklopu svoje kampanje #Dostojanstvo je ljudsko pravo organizovala događaj sa ciljem podizanja svesti o problemima sa kojima se takvi pacijenti suočavaju. U poslednjim trenucima bolesti, neizlečivi pacijenti i njihove porodice su najčešće prepušteni sami sebi.

Kampanja #Dostojanstvo je ljudsko pravo ima za cilj da informiše javnost o postojanju organizacije koja se bavi palijativnim zbrinjavanjem. BELhospice će 18. marta pokrenuti projekat na adresi fandrejzing.rs koji će omogućiti lakše prikupljanje sredstava za rad centra i pomoć pacijentima.

Samu kampanju podržao je veliki broj javnih ličnosti poput  Aleksandra Jovanovića – urednika Telegraf-a, lica TV Prva Miloša Maksimovića, Slavka Beleslina,  muzičara poput Mike Kostić, Milena Zlatanovića,  kao i veliki broj uticajnih tviteraša i blogera, a sve pod okriljem #Dostojanstvo kampanje.
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Your email address will not be published.