Hit majica u kojoj svake grudi izgledaju veliko

Kada su majica u pitanju, i ova jesen donela nam je jedan od najpoželjnijih komada, koju će vaše grudi voleti. Ne, nije riječ o skupocenom dizajnerskom primjerku, Zari, Mangu ni drugim popularnim brendovim.

Reč je o običnoj beloj majici sa sivim kockicama s prednje strane koja se na prvi pogled ni po čemu ne razlikuje od ostalih majica s printom. No, šta je onda tako posebno kod ovog naizgled običnog modela?

Naime, spomenute kockice tvore “iskrivljeni” pravougao koji vizuelno povećava grudi kada se gleda s prednje strane, što je izazvalo  oduševljenje žena širom sveta koje što pre žele svoj primerak.

“Pa ljudi će se pitati zašto na svakoj fotki nosim istu majicu”, “Ovo je fenomenalno otkriće” i “Želim ovo što pre”, samo su neki od komentara oduševljenih žena.

https://youtu.be/0Vq_uAg60bQ

Međutim, moramo da te razočaramo – iluzija nestaje kada se okreneš bočno.

Ova popularna 3D majica dostupna je na web stranici Teezily po cijeni od 23,95 eura, a predstavljena je uz vrlo zanimljiv opis: “Ne dozvoli da snovi budu samo snovi! Ako si umorna od nošenja push up grudnjaka koji stežu tvoje grudi, predstavljamo ti udobniju alternativu”.

Hoćeš li je i ti staviti na svoju listu želja? 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.