Blejk Lajvi u “barbi” kombinaciji koja oduzima dah

Glumica Blejk Lajvli nebrojeno puta je dokazala da zna i voli da se poigra sa modom, a od nje smo već navikli da očekujemo neočekivano.

Uvek drugačija lepotica oduševila je svojim Barbi izdanjem na proslavi Dana majki i još jednom potvrdila titulu modne kameleonke.

Glumica se odazvala pozivu organizacije “Baby2Baby” koja deci do godine dana i njihovim porodicama koja nisu u najboljoj finansijskoj situaciji pruža egzistencijalnu pomoć poput pelena, hrane i odeće.

Dan majki koji se u Americi slavi 10. maja prava je prilika da lepa glumica pokaže humanost i saosećanje, s obzirom da i sama ima dvoje dece sa suprugom Rajanom Rejnoldsom.

30-godišnja glumica poznata je po istančanom modnom ukusu, a s godinama je svoj stil istrenirala do faze kada gotovo više i ne greši.

Njena spektakularna izdanja na crvenom tepihui javnim događanjima svima su dobro znana, pa je tako nedavno oduševila na crvenom tepihu Met Gale, gde je izgledala kao da je upravo stigla s kraljevskih dvorova.

Uvek drugačija, Lajvli ima nesvakidašnju moć transformacije iz najlepše kraljevske u gradskutrendsetericu s njujorških ulica, a sve što obuče stoji joj kao da je pravljeno za nju. Na humanitaran događaj u Bruklinu glumica je stigla u romantičnom ružičastom izdanju u kojem je sa svojom prepoznatljivom plavom kosom izgledala poput žive Barbike.

Lepotica je za druženje s decom odabrala haljinu retro kroja s potpisom britanske dizajnerke Dženi Pekam, a svoj ženstveni stajling zaokružila je dvobojnim plastičnim minđušama i trendi sandalama s mašnom koje potpisuje glumičin omiljeni dizajner, Kristijan Labuten.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.