Utorak je pred nama, nadamo se da ste juče lepo proveli dan i da se nikome niste zamerili, a i da vas niko nije prevario ili razočarao. I ako jeste, danas je već novi dan pa krećemo dalje. Danas ćemo da obratimo pažnju na neke stvari iz prošlosti koje bi mogle da isplivaju na površinu.

Ali, ne očekujemo da te stvari neminovno budu ružne, možda se i neke lepe stvari iz prošlosti reaktiviraju pa vam ulepšaju dan, ako ne i nešto više. Ako ste baksuz pa vas neke ne tako prijatne stvari dočekaju, pokušajte da ih ili za sva vremena mirno rešite ili da ih opet stavite u ladicu pa sačekate neka bolja vremena da je otvorite.

Lepe stvari mogu biti i poziv od neke osobe koju odavno niste videli, ali ne čekajte da ona pozove vas, uzmite telefon u ruke i setite se ko bi vam to iz prošlosti sada prijao. Moguće je i da neke stare probleme ili stare zadatke danas uspešno rešite i dočekate dan sa osmehom na licu. Prokopajte malo po memoriji, vidite šta vas to čeka nezavršeno i iskoristite Venerinu energiju za rešenje problema.

U nastavku pročitajte dnevni horoskop za utorak, 4. septembar 2018. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka.

[tps_start_button label=”ČITAJ HOROSKOP” style=”” class=”btn”]

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.