Ženske tajne: 10 stvari koje nikada ne bismo priznale muškarcima

tajna

Postoje neke stvari koje uvek krijemo od muškaraca i koje radimo samo kada ih nema nigde na vidiku.

Ovo je top-lista 10 ženskih tajni iz kupatila. Da li se prepoznajete u svakoj?

1. Uklanjanje dlaka sa nožnih prstiju

Dlakava stopala su samo za muškarce i hobite, nikako za žene!

2. Majonez u kosi

Budimo iskreni, suvoj kosi je potreban poseban tretman. Mešavina jaja i maslinovog ulja (sastojaka majoneza), jednostavno čini čuda! Nanosimo je na glavu, držimo neko vreme, a zatim isperemo. To obično radimo kada smo same.

3. Pasta za zube – na našem licu!

Kada smo u PMS-u, lice nam bukne! Akne prekrijemo pastom za zube, kako bi je što pre sasušila. Tako ,,natačkane,” idemo samo po kući … i same.

4. Hidrantna maska

Pre nanošenja maske na lice, obično zaključamo vrata od kupatila. Jer, ako nas naš partner vidi, lako može da se prestravi!

5. “Mumificiranje” plastičnom folijom

Celulit ima gotovo svaka žena, i bori se sa njim na svoj način. Kada same kreme ne pomažu, često se odlučujemo na umotavanje nogu u providnu foliju, kako bi, usled zagrevanja ugroženog područja, tretman bio što efikasniji. zelena glina

6. Kosa puna volumena

Uvek želimo da impresioniramo naše muškarce bujnom kosom. Da bi to uspele, neke od dama stavljaju umetke. Sa druge strane, mnoge od nas dosta vremena provode u kupatilu pokušavajući da raznim četkama i sprejevima napravimo efekat bujne kose.

7. Izbeljivanje zuba

Nikada nismo zadovoljni bojom naših zuba! Na našu sreću, postoje trikovi koje možemo da izvodimo u svom kupatilu. Koristimo razne gelove za izbeljivanje zuba, koji nakon par sati daju odlične efekte. Naravno, trudimo se da nas naš muškarac ne vidi kako to radimo.

8. Savršene obrve

Koja od nas ne sanja o obrvama kakve imaju filmske zvezde? Ništa lakše! U prodavnicama se može naći mnogo proizvoda za sređivanje i bojenje obrva. Kada se nanesu, neki od gelova za bojenje obrva daju odlične rezultate i do msesec dana.

9. Skidanje “brkova”

Oko 30% žena ima probleme sa maljavošću lica, naročito u predelu brade i iznad gornje usne. Iz ovog razloga, uklanjanje dlaka sa lica je ritual mnogih žena. Naravno, u zaključanom kupatilu, daleko od radoznalih pogleda.

10. Vakuumom protiv pomorandžine kore

Još jedan ritual protiv celulita, koji obavljamo kada samo same. Za ovaj tretman plastičnom čašicom nam je potrebno oko 5 minuta, a rezultati su sjajni!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.