Želiš da smršaš? Evo kako je Kim Kardashian skinula 20kg!

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Najpoznatija rijaliti zvezda na svetu Kim Kardashian je u više navrata izrazila svoje nezadovoljstvo zbog viška kilograma koje je nabacila u toku i nakon druge trudnoće, kao i zavist prema svim onim ženama koje se pohvale vitkom linijom samo 2-3 nedelje nakon porođaja. 

U pomoć joj je ponovo, kao i nakon rođenja ćerkice North West, pritrčala nutricionistkinja Kolet Heimovic, koja joj je osmislila novi režim ishrane ne bi li izgubila 12 kilograma viška. Međutim, zbog dobrog odnosa unetih kalorije i osećaja sitosti koji se postiže uz pomoć njih starleta je oslabila čak 20 kilograma za samo 3 i po meseca.

Suština ishrane je u oštrom smanjenju količine ugljenih hidrata i unošenjem proteina čega se Kim strogo pridržavala, ali joj je, prema rečima Heimoviceve, najteže palo da se odrekne slatkiša.

“Sada Kim ima zaista raznovrsnu ishranu i širok asortiman namirnica joj je dozvoljen, poput – ribe, piletine, jaja, mesa, povrća, voća sa niskim glikemijskim indeksom, zdrave masti – oraha i avokada. Kombinacija visokog sadržaja vlakana, optimalna količina proteina i male količine masti pomažu joj da izbegne osećaj gladi, i zato je smršala dodatnih 8 kilograma”, ističe Kolet.

Izvor: Stil.rs
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.