Zbogom, rupo između nogu: Novi beauty trend je osvojio svet!

Novi beauty trend koji ohrabruje žene da vole svoje obline (foto: Instagram)
Novi beauty trend koji ohrabruje žene da vole svoje obline (foto: Instagram)

Na društvenim mrežama sigurno ne manjka savršeno fotošopiranih modela zbog kojih se ponekad osećate loše kada se pogledate u ogledalo.

Od rupe između butina i rupica na leđima, do najnovije i najluđe linije preko trbušnjaka, postoji mnogo trendova koji stvaraju nerealna očekivanja o tome kako zaista treba da izgleda telo.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Ako vam je dosta ovih smešnih standarda lepote, imamo dobre vesti za vas. Zahvaljujući sve većoj grupi ljudi na društvenim mrežama, nezdrava opsesija rupom između nogu polako odlazi u prošlost.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Nakon #ThighGaps sada su u trendu #MermaidThighs, odnosno butine poput sirene. Umesto da čini da se žene osećaju grozno zbog toga što nemaju taj prostor između nogu, ova ohrabrijuća kampanja podržava dame da vole svoje noge i prihvate svoje butine na najdivniji mogući način. Poredeći svoje noge sa sireninim repom.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Kampanja ohrabruje žene da prihvate svoju lepotu i svoje telo i mnoge dame postavljaju fotografije butina koje se dodiruju na društvene mreže.

Jer svi znamo da su spojene butine samo jedan korak bliže tome da postanete sirena, a ko, za ime Boga, ne bi želeo da sretne ovo mitsko biće?

Ova kampanja je svakako pravo osveženje – poput daška vetra na moru – za sve kojima je dosta fotošopa i mršavica iz časopisa. Bravo!

Izvor: Elitedaily.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.