Vaše butine su savšnene - naučite da ih volite takve kakve jesu (foto: Instagram)
Vaše butine su savšnene – naučite da ih volite takve kakve jesu (foto: Instagram)

Dani kada je rupa između butina bila in su prošlost. Za mnoge, oni nikada nisu trebali ni da počnu, jer su devojke širom sveta poludele za bolesnim izgledom i nezdravim načinom ishrane, pa čak i koristile fotošop ne bi li trikom došle do željenih rezultata.

Neke žene prirodno imaju taj “rascep” između butina i on na njima deluje sasvim u redu. Ali ima nekih koje, koliko god se trudile, nikada neće postići ovaj efekat na svom telu. Ono što ih sprečava u tome je odnos širine njihovih kukova i dužinu glave butne kosti, pa im ni hiljadu čučnjeva neće pomoći u stvaranju rupe između nogu.

Snažne butine - snažni duh (foto: Elitedaily.com)
Snažne butine – snažni duh (foto: Elitedaily.com)

Srećom, društvo je počelo da se divi ženama sa oblinama i zdravim izgledom, pa su tako, baš kao u pesmi Baby got back, devojke sa većim oblinama ponovo postale veoma poželjne. One će razumeti [tweetherder]zašto je mnogo bolje imati normalne (da ne kažemo punije) butine[/tweetherder], a ne čačkalice koje izgledaju kao da će se svakog trenutka prelomiti.

1. Nerviranje zato što ne možete da imate telo iz snova nije nimalo zabavno

Ako po svaku cenu želite da dobijete rupu između butina, iako vam vaša struktura kostiju to ne dozvoljava, to je kao da se trudite da vam izrastu krila na leđima. Samo podsetite sebe da je to fizički bukvalno nemoguće, i nemojte se uopšte nervirati zbog toga. Nije nimalo vredno.

2. Velika guza

One su objekat požude muškaraca širom sveta, pa se čini da je svaka rep pesma o njima. Međutim, i pevačice su počele da pevaju o velikim zadnjicama, pa su jedni od najvećih hitova prošle godine bile pesme All about that bass Meghan Trainor, dok su vlasnica jedne od najlepših guza, Jennifer Lopez i mlada reperka Iggy Azalea opevale punije pozadine hitom Booty. A ako već imate malo veću zadnjicu, šanse su da su vam i butine malo jače.

3. Snaga je zamenila mršavost

Ako su vam butine deblje, znači da ste snažne. A to znači da ćete u teretani ili časovima pilatesa mnogo bolje savladati zahtevne vežbe i steći snagu o kojoj mršavice sa rupom mogu samo da sanjaju. Ne morate se odricati omiljene hrane, gladovati i težiti neuhranjenom izgledu, jer ćete višak kalorija pretvoriti u snagu.  A snažne devojke su tako seksi i lepe.

4. Mnogo duže možete plesati

Vaše snažne butine imaju jednu veliku prednost – možete mnogo duže izdržati plešući u klubu od drugih devojaka. I kada vam se prijateljice budu žalile da više ne osećaju noge, vi i dalje skačete po podijumu kao da je noć tek počela. Kad se veče ipak završi, imate snage i da odete do omiljene picerije na kasnu večeru/rani doručak, i nadoknadite kalorije koje ste izgubile.

5. Seks vam je bolji

Kada je seks u pitanju, fizička snaga, naročito u nogama, je ključ za što duži užitak. Zato dame, zaboravite na pasivne poze poput misionarske i iskoristite snagu svojih butina za noć koju nijedno od vas neće skoro zaboraviti. Možete ga zajahati poput kaubojke ili probati seks stojeći, ali nećete osećati bol u nogama jer su vaši mišići spremni za izazov.

6. Telefon vam neće upasti u WC šolju

Zamislite da naivno prelistavate Facebook dok ste u toaletu i odjednom ispustite telofon. Ako imate rupu između nogu, telefon će vam propasti kroz nju, direktno u šolju. Možete se odmah oprostiti od preskupog mobilnog koji i dalje otplaćujete. Ali, ako imate deblje butine, one će uhvatiti vaš telefon pre nego što padne i razbije se u paramparčad. Ako ovo nije dovoljan razlog da zavolite svoje noge, ne znamo šta je.

7. Vaša dvojnica iz crtaća je Jessica Rabbit

Dok su druge devojčice bile opsednute Diznijevim princezama poput Ariel i Pepeljuge, vaši široki kukovi i obline su više podsećale na svima omiljenu vatrenu crvenokosu Jessicu Rabbit. A ona je više seksi od bilo koje princeze, a i Heidi Klum je sve oduševila na ovogodišnjoj zabavi povodom Noći veštica kada je došla upravo kao junakinja filma Ko je smestio zeki Rodžeru?

8. Deblje butine su zdrave za vaše srce

Studija sprovedena u Danskoj 2009. godine pokazuje da punije butine smanjuju rizik od nastanka srčanih bolesti i produžuju životni vek. Jer ako imate tanke butine, nemate dovoljno mišićne mase koja pravilno zadržava insulin, a to vam povećava rizik za nastanak dijabetesa i srčanih problema.

9. Mnogo ćete se bolje osećati prihvatite li svoje telo umesto da želite neko drugo

Nemoguće je dobiti rupu između nogu ako vaše telo jednostavno nije predodređeno za to. A istinsko verovanje u svoje telo dolazi samo ako ga sagledate u pozitivnom svetlu i zavolite ono što vidite, a ne brinete ni jednog sekunda o onome što nemate. Čim prihvatite sve svoje delove tela upravo onakvi kakvi su, pre ćete zavoleti i svoje butine.

Izvor: Elitedaily.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.