Zašto neku ljudi vole grub seks?

(foto: annabelleowned)
(foto: annabelleowned)

Grublji seks je najbolji kada ga praktikujete sa nekim u koga imate poverenje, ali postoje neki razlozi zbog kojih mu neki jednostavno ne mogu odoleti.

Dajemo vam četiri razloga zbog kojih neki muškarci i žene uživaju u grubom seksu.

1. Element iznenađenja

Jedan od razloga zbog kog se muškarci i žene okreću grubom seksu jeste element iznenađenja, koji utiče na dopamin u našem organizmu koji je važan za seksualno zadovoljstvo. Neočekivana iskustva nam pomažu da vezu održimo uzbudljivom i svežom.

2. Poverenje

Psiholozi ističu da grubim seksom partneri podsvesno pokazuju poverenje jedan drugom. Kako? Tako što kada dozvolite da vas npr. partner ujede, vi mu stavljate do znanja da verujete da vas neće povrediti. Iako zvuči blesavo, to je na nesvesnom nivou upravo tako.

3. Dominacija

Moć je uzbudljiva. Biti dominantan u krevetu može biti jako uzbudljivo za neke ljude. Grub seks šalje poruku moći, pogotovo ako je žena dominantnija u grubom seksu.

4. Osećaj slobode

Za vreme grubog seksa, čovek se oseća slobodnim da uzme sve ono što želi od partnera. Tu dolazi do mnogo otvorenijeg odnosa između partnera. Seksualno potčinjavanje ne mora da označava pasivnost u krevetu. Kada se prepliću dominacija i i potčinjenost kroz seks to stvara spoj dve energije koje su toliko suprotne a uklapaju se.

Izvor: theinfong.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.