Zarada preko Instagrama? Evo kako to rade sestre Kardashian!

(foto: Wenn)
(foto: Wenn)

Kim Kardashian je gotovo”preko noći” iz ničega stvorila – sve. 

Nakon što je u javnost procureo njen porno snimak, Kim Kardashian je “okupirala” naslovne strane magazina i udarne termine na televiziji, pokrenula jedan od najuspešnijih reality programa svih vremena, lansirala modnu liniju, igrice, parfeme i još mnogo, mnogo toga.

2017-03-21 20_37_27-Lyfe Tea

Za kratko vreme, ova lepotica bujnih oblina je sebe i celu svoju porodicu finansijski doživotno osigurala, a nakon pojave jedne od najpopularnijih društvenih mreža, porodica Kardashian-Jenner je počela da zarađuje čak i na “spontanim” fotografijama.

Zahvaljujući velikom broju pratilaca na Instagramu (trenutno oko 95.5 miliona), Kim jako dobro naplaćuje reklamiranje različitih proizvoda na ovoj društvenoj mreži.

2017-03-21 20_33_53-Ovoliko košta samo jedna objava Kim Kardashian na Instagramu - Index Rouge

Ako ste se ikada zapitali koja je to basnoslovna suma u pitanju, preporučujemo vam da sednete jer će vam se od cifre zavrteti u glavi…

Predstavnici firme Talent Resources, nedavno su otkrili da za objave na Instagramu najpoznatije (i najbogatije) i starlete na svetu izdvajaju i do pola miliona dolara!

Kimine sestre Khloe i Kourtney, sa tridesetak miliona pratilaca manje, za objave na Instagramu dobijaju oko 250.000 dolara, dok njene polu-sestre Kendall i Kylie za isti “posao” dobijaju oko 400.000 dolara.

2017-03-21 20_38_10-Lilly Lashes

Iako vam se ovo može činiti kao neopravdano rasipanje neverovatne sume novca, zaposleni u ovoj kompaniji zadovoljno trljaju ruke, jer svaki proizvod koje poznate sestre izreklamiraju se rasproda munjevitom brzinom, čime se obezbeđuje četvrtina godišnje zarade cele firme!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.