Zakon vitkosti: Manekenke nikada ne jedu ovo povrće

angels-victorias-secret-angels-27686994-800-562

Svima je poznato da Anđeli Victoria’s Secreta ne smeju ni da pomisle na fast food i slatkiše ali na njihovoj no-no listi nalaze se i neke namirnice koje mnogi smatraju zdravim!

Ono što je zanimljivo je da Anđeli ne jedu neke od namirnica koje lekari i nutricionisti širom sveta preporučuju kao jako zdrave i neophodne za celokupno zdravlje poput paprika i paradajza. Pored ovog povrća, na spisku namirnica koje modeli nikada ne unose u organizam nalaze se i kofein, šećer, mlečni proizvodi, gluten, so, veći deo voća i pečurke.

Neke su i prilično ekstremne kada je dijeta u pitanju, pa tako Miranda Kerr, koja poput koleginice Gisele insistira na organskoj ishrani, uvek ljušti jabuke i jede samo koru, a ostatak baca. Karolina Kurkova malo je razumnija, pa je pravilo broj jedan njene dijete da ne jede GMO hranu, a nova nada Victoria’s Secreta, Taylor Hill, posebno prezire jednu namirnicu i nikada je ne jede – luk!

Nisu samo supermršave manekenke te koje pažljivo vode računa šta jedu. Mnogima to možda ne deluje tako, ali i plus-size zvezde vode računa o svakom unetom gramu. Tako nova “elegantno popunjena” senzacija Iskra Lorens na svoj tanjir ne stavlja plavi patlidžan.

Izvor: stylecaster.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.