Zakleti perfekcionisti: Sve o ženama Devicama

(foto: Instagram/Star Hosseini)

Predana, snalažljiva, diskretno duhovita, marljiva, praktična, razborita, skromna, stidljiva, precizna – sve je to žena rođena u horoskopskom znaku Device.

Njena životna misija je da bude heroj i obara ljude s nogu svojim znanjem i intelektom.

Devicom vlada planeta Zemlja zbog čega je praktična i svoje misli bazira na stvarnosti, a ne mašti. Kroz život hoda s nogama čvrsto na zemlji koračajući graciozno i nežno u svojoj razboritoj stvarnosti.

Orijentisana na detalje, ovo je “žena dinamit” koja bukvalno misli na sve i u koju se uvek možete pouzdati. Svemu pristupa sistematski, pa voli planirane rutine. Slobodno vreme najradije provodi u dugim šetnjama u prirodi ili radeći u vrtu. Njena velika vrlina je da uvek i svugde dolazi na vreme. Može se činiti hladnom i odsutnom, ali je zapravo samo jako stidljiva.

Seks i veze

Potpuno predana kada je u vezi, Devica je pouzdana i lojalna. Radije će biti sama nego sa pogrešnom osobom – ona ne traži samo onog pravog, ona traži onog savršenog. To ne znači da traži nekog ko je savršen nego nekoga sa kime će se savršeno slagati. Detalji su joj važni i u ljubavi, pa od svog partnera očekuje cveće, mirišljave sveće i predigre u spavaćoj sobi.

Skromna i konzervativna u mnogim područjima života, Devica nije sklona velikim eksperimentiranjima u krevetu i voli da partner preuzme inicijativu.

Najbolje se slaže sa Škorpijom, Blizancima, Rakom, Bikom i Jarcem.

Prijateljstvo

Pouzdana prijateljica Devica biće tu za svaki važan događaj u životima svojih prijatelja. Takođe, nikada neće zaboraviti rođendane osoba koje su joj važne. Njena kritična priroda i praktična ličnost čine je prijateljicom koja zna dati odličan savet, ali samo kada se to od nje zatraži jer ona se ne “petlja” samoinicijativno u tuđe stvari.

Izgled

Mladalačko ovalno lice, oštar i iskričav pogled koji analizira, duži nos, široki osmeh, nežna brada, vitka linija, četvrtasta ramena i mala stopala fizičke su karakteristike Device. Kosa je obično smeđa, a oči sive ili boje lešnika. Najveći fizički adut Device je njen vitki, seksi stomak.

Obožava outfite u kojima će s posla moći da ode na ručak, večeru ili u večernji izlazak. Ono bez čega ne izlazi iz kuće je dezodorans jer ovaj otmeni znak uvek želi da odiše svežinom. Zemljane boje poput sive i žutosmeđe i mornarsko plava omiljene su joj boje.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.