thighbrow

I taman kada pomislimo da smo videli sve i da nas više ništa ne može iznenaditi, pojavi se neki novi, još bizarniji modni trend, koji nas ostavi u čudu i sa pitanjem: Dobro, šta je sledeće?!

***Ukoliko ste propustili: Novi bizarni trend: Ovo je šokantni “izazov” koji je potekao iz Kine!

Posle nimalo pohvalnih bellybutton challenge, odnosno dodirivanja pupka rukom iza leđa, zatim neprimerenog promovisanja mršavosti pokazivanjem rupe između nogu, opasnog i bolnog Kylie Jenner izazova pumpanja usana, ili bubble manikira, poslednji u nizu beauty trend je thighbrow.

Ovakvo pokazivanje skupljene kože na preponama postalo je popularno zahvaljujući poznatim damama koje su, namerno ili ne, promovisale svoje obline na društvenim mrežama i ponosno pokazale prevoj koji prave njihove butine u sedećem položaju, a koji podseća na skupljene obrve.

khloe-kardashian-kedall-jenner

kylie-jenner

Pionirke ovog trenda su, a ko drugi nego – sestre Kardashian. Poznate po svojim oblinama, one su ovog leta obukle svoje visoko sečene jednodelne kupaće kostime i zanosno pozirale na jahti, ali su pored njih tu još nekoliko pevačica, RihannaBeyonce, Jennifer Lopez i Nicki Minaj, koje nimalo ne zaostaju kada su obim zadnjice i butina u pitanju, jer to je i najbitnije kod dobrog thighbrow-a – što veće obline, veći je i prevoj.

Beyonce rihanna jennifer-lopez nicki-minaj

Nadamo se da će sa letom i ovaj trend nestati, ali smo takođe sigurni da će se već uskoro pojaviti neki novi, još manje pohvalan za žensko telo i svu njegovu lepotu.

Izvor: Popsugar.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.