Zablistajte: Kako da impresionirate svakoga koga upoznate?

zavodnica

Kažu da imate samo jednu priliku da ostavite dobar prvi utisak na nekog. Ali šta ako postoji jednostavna formula po kojoj ćete uvek pri upoznavanju osobu očarati i ostaviti sjajan utisak.

Autorka Kathryn Alice je podelila sa čitaocima pet jednostavnih saveta koji provereno pomažu da postanete ekspert u stupanju u vezu sa onima za koje mislite da su na neki način bolji od vas, a njeni trikovi se mogu primeniti sa bilo kim i bilo gde.

Iznutra se pripremite

Ako ste nervozni, momka ili devojku kojoj želite da priđete stavljate na pijedestal. Ako je tako, popnite se i vi na to postolje, radije nego sa sebe srozavate. Podsetite sebe da ste i vi sjajna prilika za suprotni pol. Ko zna, možda ste srodna duša osobe kojoj se plašite da priđete i možda i ona čeka nekog poput vas.

Suptilno se povežite

Pogledajte osobu u oči i nasmejte se. Nekima je i ovaj korak posebno težak, ali zapatite da je drugoj osobi potreban neki znak, kontakt, a vi joj ga možete pružiti. Istraživanja su pokazala da muškarci neće prići ženi sem ako od nje ne dobiju neki signal.

“Provucite” neke zanimljivosti tokom ćaskanja

Pitajte ih nešto ili iskomentarišite nešto ili nekog oko vas, nešto što ta osoba nosi ili nešto što ste primetili, čak i ako je to vreme napolju. Ne želite da ispadnete sveznalica već jednostavno uvedite osobu u konverzaciju. Ali morate biti obazrivi kako ne bi ispali očajni i delujete kao da se previše trudite. I zapamtite da ljudi po prirodi traže način da razbiju led, a ako vam se zaista dopadaju i žele da vas saslušaju, pružiće vam toplu dobrodošlicu u razgovor.

Ako ste uspostavili kontakt, nadgradite ga

Nastavite da ćaskate i postavljate pitanja. Pokažite ih fotografiju na telefonu ili ispičajte neki skorašji zanimljiv događaj. Zamolite ih za ples. Pronađite način da saznate nešto o poslu koji rade, njihovim prijateljima, porodici…

Dogovorite sledeće viđanje

Povežite se na Facebooku ili razmenite brojeve telefona upravo tada. Nemojte čekati da se osoba okrene i ode. Dajte vizit-kartu ili svoj imejl. Iznenadićete se koliko će vaš odnos postati lagodan sada kada ste uspostavili prvi korak ka upoznavanju.

Izvor: Dailymail.co.uk
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.