Wedding no-no: Ovo nikako nemojte obući ako idete na venčanje

Šta nikako nemojte da obučete na venčanju? (foto: cherrymarry.com)
Šta nikako nemojte da obučete na venčanju? (foto: cherrymarry.com)

Jesen je i sezona venčanja uveliko traje. Iako je na svadbeno veselje najbolje poneti dobro raspoloženje i uživati u ljubavi mlade i mladoženje, ipak postoje neka pravila koja morate znati kako bi izgledali sjajno na venčanju.

Ovo je pet kardinalnih grešaka koje ne smete sebi dopustiti kada krenete na venčanje.

1. Bela haljina

(foto: damesindior)
(foto: damesindior)

Poznato je da uvek postoji ta jedna žena koja dođe u haljini boje slonove kosti i koja dovede mladu do ivice ludila. Ako baš morate, neka to bude neka pastelna ili puderasta boja, a belu čipku sačuvajte za neku drugu zabavu.

2. Par potpuno novih sandala

(foto: bisousnatasha)
(foto: bisousnatasha)

Znamo da je ovo prilika kada želite da izgledate apsolutno božanstveno. Ali zapamtite: vi ćete hodati u tim cipelama i plesati celo veče. Ako već niste razgazili obuću, izazivate nesreću. Budite sigurni da na nogama imate par cipela koji će biti udoban i u kojima vas neće boleti stopla posle pola sata.

3. Ništa što previše otkriva

(foto: blondesalad)
(foto: blondesalad)

Čak i ako mislite da vam nešto stoji sjano dok stojite pred ogledalom, postarajte se da prođe proveru na stolici ili stepenicama. Ne želite da na venčanju budete predmet ogovaranja jer vam se ocrtava linija steznika ispod haljine.

4. Nešto što nije propisano kodeksom oblačenja

(foto: atlanticpacific)
(foto: atlanticpacific)

Možda u ormaru imate savršenu koktel haljinu koju želite da obučete na venčanju, ali je dres kod svečan. I zato je bolje odlučiti se za dugu toaletu, kako ne bi imali osećaj da se niste obukli po pravilu koje su mladenci odabrali.

5. Nakit koji zvecka

(foto: houseofstyle)
(foto: houseofstyle)

Crkvena tišina i narukvice koje zveckaju nikako ne idu zajedno. Odlučite se za diskretne minđuše ili neki veći prsten ako želite malo dramatičnsti u svojoj odevnoj kombinaciji.

Šta bi trebalo da obučete: Pantalone

(foto: seeannajane)
(foto: seeannajane)

Da, pantalone su ok na svakom venčanju. U stvari, dobro skrojen kombinezon i svečan nakit je savršena kombinacija za trendi izgled. Biće vam udobno, nećete morati da brinete o dužini haljine i uživaćete u svakom trenutku koji prodevete đuskajući sa mladencima.

Izvor: Purewow.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.