lansiranje linije artis
Lansiranje linije Artis

Prestižna linija Artis postala je ovog januara deo svakodnevice članova luksuznog fitness&wellness kompleksa na Vračaru. 22. januara, u centru WellnessLand, ova  futuristička linija kardio-sprava, opreme za funkcionalni trening i trening snage, doživela je regionalnu premijeru. Begrad je, na ovaj način, postao prestonica fitness kulture na Balkanu, a ljubitelji fiziče aktivnosti su pred sobom dobili najekskluzivnije sprave koje tržište nudi.

[tweetherder]Artis predstavlja zaokruženu liniju kardio-sprava, opreme za funkcionalni trening i trening snage[/tweetherder], dizajniranu tako da se savršeno uklapa u prepoznatljivi Technogym ekosistem – prvi „pametni“ sistem u fitness industriji, sačinjen od sprava za vežbanje, uslužnih servisa i specijalizovanh programa, koji svi skupa svoje težište pronalaze na jedinstvenoj mywellness cloud platformi.

Isprobavanje novih sprava

 

Artis u WellnessLand dolazi u paketu s Unity interfejsom, specifičnim Android 4.0 sistemom koji klubovima pruža mnoštvo mogućnosti a vežbačima jednostavan, moderan i „prijateljski“ pristup omiljenim spravama za fitness. Kao osnovnu karakteristiku Unity platforme ističemo njenu kompatibilnost sa svim uređajima koje vežbač eventualno koristi – mobilnim telefonima i tabletima na Android-u ili iOS-u, fitness opremi proizvođača Runkeeper, Strava, Nike+, Fitbit, Polar, Garmin… Technogym omogućava vežbačima da veoma lako praktikuju wellness kao životni stil, bilo da su u kompleksu kao što je WellnessLand, u hotelskoj teretani, parku ili stanu. Lakoća upotrebe proizlazi iz činjenice da Unity interfejs na Artis spravama u centru WellnessLand neodoljivo podseća na bilo koji tablet računar.

Samo veče lansiranja, pre tri dana, u kompleksu na Vračaru, predstavljalo je nesvakidašnji spoj umetnosti i fizičke kulture. Kako je geslo linije Artis “Art in motion”, organizatori su se potrudili da nam pokažu kako uživo izgleda savršena kombinacija klasične muzike i profesionalne fitness aktivnosti.

Među gostima, istaknutim ličnostima iz različitih sfera kulturnog, poslovnog i javnog života metropole, sjajnim raspoloženjem su se isticali glumac Sloba Stefanović, fotograf Stefan Koković i voditelj Voja Nedeljković. Oni su uživali u živom izvođenju klasične muzike ansambla Čarobne žice, zaista spektakularnim bravurama koje su na spravama izvodili profesionalni treneri, ali i u neverovatnim svetlosnim efektima koji su dodatno isticali moderan dizajn Artis opreme.

Glumac Sloba Stefanović je bio jedan od gostiju

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.