Pozivnica

Narednog vikenda, 14. i 15.4.2017., Stadion Shopping Centar od 10h otvara svoja vrata za sve porodice koje žele da jedan od najvećih praznika, Uskrs, pripreme u društvu.

Povod porodičnog farbanja jaja u centru je OŠ „Miodrag Matić“ – jedina školi na teritoriji Republike Srbije za decu sa cerebralnom paralizom. Svi posetioci Stadiona moći će da učestvuju u aukciji ručno oslikanih, umetničkih jaja od kojih će sav prihod otići pomenutoj osnovnoj školi za izradu senzorne sobe, koja je neophodna za dalje funkcionisanje štićenika škole.

U petak, 14.4., od 11h–19h, svi posetioci biće u prilici da naprave čestitke, oslikaju masku i ofarbaju svoja uskršnja jaja koja će nositi kućama, a kreativci će im se naći na raspolaganju za razne tehnike bojenja. Za najmlađe je osmišljen poseban program uz face painting, balone i animatore.

Subota, 15.4., od 10h-14h je takođe rezervisana za porodično druženje u atrijumu Stadiona, ali i aukciju umetničkih jaja, koja počinje u 17h. Sa prisutnima će se družiti Inspektor Blaža, majstor improvizacije, Dr. Nada Macura, predstavnici Kancelarije za ljudska i manjinska prava i Opštine Voždovac, kao i drugi humanisti.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.