Urnebesno poređenje: Dijeta i loš seks – evo šta im ja zajedničko!

Da li je dijeta užasno iskustvo kao i lođ seks? (foto: stokenewingtonflat)
Da li je dijeta užasno iskustvo kao i loš seks? (foto: stokenewingtonflat)

Znate da je neizbežno da ćete se tokom dijete osećati užasno i da ćete skoro samo o tome razmišljati. Može se slobodno reći da će vam to neprijatno iskustvo biti loše kao i loš seks.

Evo šta zapravo osećate dok ste na dijeti.

1. Razmišljate samo o pici

Kada ste na dijeti stalno razmišljate o onome što biste želeli da jedete, a zabranjeno vam je. A to je najčešće pica!  Sa druge strane, kada imate loš seks, takođe razmišljate o onome što vam nedostaje… dobar seks!

2. Osećate se grozno

Dok ste na dijeti bukvalno razmišljate samo o tome kada će sledeći obrok, i kada ćete napokon biti siti. Kada imate loš seks, takođe se nadate da će sledeći put biti bolje, makar malo bolje.

3. Kada će kraj?

Kada želimo da smršamo damo sebi neki rok do kada ćemo biti na dijeti. Tada jedva čekamo da se dani gladovanja završe. Kada imamo loš seks, takođe jedva čekamo – da se završi!

4. Stalno ste umorni

Kada započnete sa dijetom koju vam nije prepisao lekar, već drugarica ili možda predložile društvene mreže, može se dogoditi da već nakon prvog dana počnete da osećate malaksalost i nedostatak snage, jer vašem organizmu fale proteini i ostalo “gorivo” koje hranom unosimo. Isto je to kao i kada niste zadovoljni seksom – nije vam ni do čega!

5. Pitate se – zašto to uopšte radite sebi?!

Kada počnemo sa dijetom puni smo elana i radujetmo se danu kada ćemo osvanuti “prepolovljeni”. Ali, gubitak kilograma je dug i iscrpljujući proces, tokom kojeg se često pitamo – nastaviti ili ne. Isto je i kada je loš seks u pitanju: radujemo se “valjanju u krevetu”, ne skidamo osmeh s lica dok… dok ne shvatimo da je ovo iskustvo bilo veoma loše.

Izvor: Mondo.rs
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.