Upravo se pojavio balzam za usne sa ukusom džin tonika

Nije u pitanju šala: letnji dani moći će da ti budu sveži uz prirodni balzam sa ukusom džina i tonika koji nam stiže iz Hrvatske.

Apoteka Corner kreirala je ovaj proizvod za koji smo ubeđene da će postati pravi hit među svim devojkama ovog leta, kojima se želja obistinila.

Prirodni balzam za usne gin&tonic je ručno izrađeni hranjivi balzam koji se sastoji od 100% prirodnih sastojaka. Proizvod ne sadrži parabene, veštačke boje i arome, mineralna ulja niti silikone.

Svaki sastojak ovog balzama (pčelinji vosak, kakao i karite maslac, ulje jojobe, eterična ulja borovice i limuna, CO2 ekstrakt nevena, CO2 ekstrakt ruzmarina) je pažljivo izabran i proveren.

Balzam se dugo zadržava na usnama pa ti tako pruža negu, a ujedno daje i osvežavajući ukus. Imaćeš osećaj da na nekoj terasi ispijaš džin tonik dok u stvarnosti obavljaš svakodnevne stvari.

Budući da sadrži visoki udeo visokokvalitetnog karite i kakao maslaca, postoji mogućnost da će biti mekaniji za vreme toplih letnih meseci pa bi trebalo da se drži na hladnom mestu.

Ukoliko ti Hrvatska ovog leta ne bude usput, možeš da ga naručiš i putem webshopa.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.