2_toddler-mountain-climber1

Od prvog nesigurnog koraka do prve reči, izgovorene najpre polako, ali sa velikom sigurnošću – sve su ovo velike prekretnice u životu svakog deteta. Ali Bodhi Bennett nije isti kao sva ostala deca.

travellingToddler-2-of-4-750x400

Kada je imao samo pet dana, Bodhi je već bio na svom prvom kampovanju. Od tada je video i prepešačio više nego mnoge odrasle osobe – čak 483 kilometra i to pre nego što je napunio dve godine.

6_toddler-mountain-climber

Kada je Bodhijeva majka Shannon, inače iskusna izletnica i kamperka, ostala u drugom stanju, ona i njen suprug Blake su odlučili da ih to neće ometi u njihovim putovanjima.

3_toddler-mountain-climber

“Za mog supruga i mene je bilo važno da se naši životi ne promene samo zato što smo postali roditelji”, rekla je Shannon. “Toliko smo puta čuli priče o tome kako deca potpuno promene živote roditelja i da više ne možete da uživate u svim onim stvarima koje ste radili kada ste bili mlađi. Ali Bodhi obožava da se penje i radi sve isto što i mi.”

1_toddler-mountain-climber

Bodhi je sa roditeljima posetio 40 različitih država u Americi i video većinu nacionalnih parkova, uključujući i Josemit i Park hiljadu jezera. Njihov pas Marley im često pravi društvo na njihovim brojnim avanturama.

travellingToddler-4-of-4

Iako se neke od planinarskih staza mogu činiti opasne, Bodhijevi roditelji preduzimaju sve neophodne mere opreza kako bi osigurali sigurnost svog sina. Kada mu je potreban predah od pešačenja, jedan od roditelja ga nosi na svojim leđima. “Ne znam da li sam na išta u životu bila toliko ponosna kako na njegovu veštinu i  upornost”, izjavila je majka ovog neobičnog petogodišnjaka.

5_toddler-mountain-climber

Tokom jednog od putovanja, Shannon je ponovo ostala u drugom stanju, ali to nije usporilo porodicu. Bennettovi nastavljaju sa svojim avanturama i putovanjima, istražujući Ameriku sa svojim najnovijim članom, malenom devojčicom po imenu Skye na leđima.

7_toddler-mountain-climber

Izvor: ThePlaidZebra.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.