hamlet-piggy-9

Melanie Gomez je mlada devojka sa neobičnim kućnim ljubimcem. Ljudi je često pitaju zašto se odlučila da jedno malo prasence bude njen ljubimac, ali njen razlog je veoma tužan.

Kada je bila studentkinja, dijagnostigovana joj je epilepsija. Posle udaje, njeni napadi su postali sve češći. Ranije je imala jedan, dva godišnje, ali je tada doživljavala i po osam dnevno! Nije mogla da se nosi sa svakodnevnim obavezama i bilo joj je veoma teško da obavlja osnovne aktivnosti.  Suprug je želeo da joj podari nekog ko će joj praviti društvo tokom dana, ali postojao je veliki problem jer je on veoma alergičan i na pse i na mačke. Tada su videli snimak mini praseta koje se igra sa psom i odluka je odmah pala baš na to maleno biće.

hamlet-piggy-14

Hamlet je kod Melanie stigao u njenom najtežem životnom trenutku. Ali od tada je uvek bio pored svoje vlasnice, prošao najgore sa njom i opet bio uvek spreman na igru i zabavu. Zato je Melanie i počela da ga redovno fotografiše, jer je želela da zabeleži sve njihove zajedničke sulude avanture i podeli sa svima neverovatnu ličnost svog  neobičnog kućnog ljubimca.

hamlet-piggy-15

“Hamlet me je spasio. Epilepsija me je naučila da život može biti veoma nepredvidljiv. On mi je pokazao da je život, uprkos svemu, jedan divan poklon. Nadam se da će i vama fotografije mog Hamleta doneti radost, uživanje, smeh i ljubav koju ja zbog njega osećam”.

hamlet-piggy-1

hamlet-piggy-2

hamlet-piggy-3 hamlet-piggy-4 hamlet-piggy-5 hamlet-piggy-6 hamlet-piggy-7 hamlet-piggy-8 hamlet-piggy-10 hamlet-piggy-11 hamlet-piggy-12

Izvor: Boredpanda.com
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.