fitnes-blogerka

Fitnes blogerka iz Severne Karoline izgleda fantastično i verovatno biste pomislili da nema više od 30 godina, ali Laura uveliko “gazi” petu deceniju života!

Ipak, Laura Gordon, poznatija pod pseudonimom “chickentuna”, nije oduvek izgledala kao devojka sa naslovne strane fitnes magazina…

Naime, kada je tek upisala fakultet, Laura se ugojila devet kilograma, a kako je do toga došlo, “bila je potpuna misterija”, šali se Laura na svom blogu i dodaje da je “možda zbog toga što je jela kasno uveče, što je svakodnevno za užinu jela ogromne količine makarona sa sirom…?”
Kako je skinula kilograme? “Koristila sam vrlo jednostavan metod. Jela sam manje”, piše Laura. “Prestala sam da jedem drugu večeru i da za užinu jedem makarone sa sirom, da se kasno uveče prežderavam picom”. Ona piše da je jela manje nego inače, ali nije vežbala, već je samo išla pešice što više i to joj je pomoglo da smrša.

 

A photo posted by Laura Gordon (@cttchickentuna) on

Međutim, tokom studiranja je počela da radi u jednoj kancelariji i to što je njen posao podrazumevao sedenje po nekoliko sati dnevno, nije se baš dobro odrazilo na fizički izgled. Tada je odlučila da počne da trenira, ali se čudila zašto nakon nekog vremena njeno telo ne izgleda onako kako bi želela.

“Razlog za to bila je nepravilna ishrana”, kaže Laura. Ona objašnjava da je jednako važno i vežbanje i zdrava ishrana, ukoliko želite da budete zdravi i da tako i izgledate:

“Možete da radite 1.000 trbušnjaka dnevno, ali ako jedete smeće, ništa niste postigli!”

Lora nema decu, a priznaje da joj se suprug brine zbog tolikih pratilaca na Instgramu, na kojem je zvezda.

“Moji prijatelji i rodbina mi redovno govore koliko imam sreće što izgledam tako dobro, ali sreća nema veze sa tim što nisam debela. Molim vas, nemojte me zvati srećnicom zbog toga što svakodnevno podnosim odricanja na koja vi niste spremni”, kaže Lora, koja tvrdi da ne pije nikakve suplemente.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.