Trošila je BOGATSTVO na hranu – a onda smršala neverovatnih 70 kg!

Neverovata promena ove mlade devojke (foto: Facebook)
Neverovata promena ove mlade devojke (foto: Facebook)

Christine Carter je nekada imala 125 koligrama što je bilo mnogo za njenih 167 cm visine. “Mnogo sam volela da jedem”, priznaje ova 28-godišnjakinja iz Teksasa. “Dok sam ručala, ja sam već razmišljala  narednom obroku. Mesečno sam trošila preko 2000 dolara na hranu i to sama”, dodaje ona.

 (foto: Facebook)
(foto: Facebook)

Problem se javio kada je Christne napunila 21 godinu i prestala da puši.

“Jedan porok, pušenje, sam zamenila drugim, hranom. Oduvek sam imala obline, ali sam od normalne devojke veoma brzo postala gojazna”, priznaje Carterova.

Juna 2014. godine je dotakla dno. “Otac me je zamolio da dođem kući i nevoljno, zbog svoje težine, sam ipak pristala”, priseća se Christine, koja radi kao računovođa u lokalnoj firmi u Dalasu. “Ušla sam u kuću i krenula da se pozdravim sa ujakom. Pogledao me je i samo nastavio da hoda, kao da me nikada nije video u životu. Bilo je užasno. Sebe sam preteranim unosom hrane dovela do toga da me rođena porodica nije prepoznala”.

 (foto: Facebook)
(foto: Facebook)

Dva meseca kasnije, ona je preuzela prvi korak ka promeni.

“Najpre sam imala gastrični bajpas, koji je odlično sredstvo u borbi protiv gojaznosti ako se ispravno kontroliše. Problem kod mene je nastao jer ja nisam bila potpuno posvećena tome. Mislila sam: ‘Da sam želela sa vežbam i budem na dijeti ne bih izvršila operaciju'”.

Ipak, iako je tada uspela da skine 25 kilograma, ubzo se ponovo ugojila.

“Tada sa shvatila da moram da svoj život počnem drugačije da živim”. Pronašla je ličnog trenera i priključila se lokalnoj teretani. “Trener mi je pomogao da shvatim da moram i psihološki da se promenim kako bi videla rezultate promene”, priznaje Carterova.

“Počela sam sa malim obećanjima sebi koja sam se trudila da ispoštujem. To mi je pomoglo da steknem više samopouzdanja, a što sam više verovala u sebe, to sam imala više uspeha sa mršavljenjem”, dodaje ona.

Ovako Christine izgleda danas (foto: Facebook)
Ovako Christine izgleda danas (foto: Facebook)

Potpuno je promenila i način ishrane i sada praktikuje ketogenu dijetu, koja se bazira na unosu masnoća i proteina i male količine ugljenih hidrata. Christine zahvaljujući tome i napornim vežbama sada ima 57 kilograma i priznaje:

“Bilo je to neverovatno iskustvo. Kada pomislim da ne izgedam onako dobro kako bih želela, odmah pogledam svoju fotografiju iz najdeblje faze i podsetim sebe dokle sam svojom zaslugom dogurala”, kaže na kraju ova hrabra devojka.

Izvor: Usmagazine.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.