Tradicija se nastavlja: Maraton i trka podrške “Plavi krug oko Ade”

1

Tradicionalni maraton i trka podrške “Plavi krug oko Ade” održaće se i ove godine na savskom jezeru Ade Ciganlije 13.11.2016. godine.

Udruženje za borbu protiv dijabetesa grada Beograda “Plavi krug” petu godinu za redom organizuje  jedinstvenu sportsku manifestaciju posvećenu osobama sa dijabetesom, kojom želi da ukaže na značaj bavljenja fizičkom aktivnosti, kao i na podizanje svesti građana o dijabetesu kao svetskoj pandemiji.

Start maratonske trke je u 10h kod kafića Smokvica (na Makiškoj strani Ade), gde će biti postavljena startna kapija. Registracija i okupljanje maratonaca je kod Bandžija, od 08:30 i za njih je obezbeđen vozić koji kreće u 9:15 i vozi ih na Makišku stranu Ade kako bi otpočeli trku. Trčaće se ukupno 5,5 krugova, odnosno 42.195 metara i cilj maratonske trke je kod Bandžija.

Trka podrške će početi u 12h kod Bandžija, a krug možete preći šetanjem, trčanjem i na rolerima i za nju nije potrebna prijava. Sa zagrevanjem počinjemo u 11:30 uz dobru muziku i druženje. Najmlađi članovi Plavog kružića će nam se pridružiti i u 12h ćemo zejedno napraviti jedan krug oko Ade.

Ovim putem Vas pozivamo da dođete i da kroz rekreaciju i zabavu date svoju podršku osobama koje žive sa dijabetesom. Dođite da se družimo, trčimo, vozimo rolere i zajedno vežbamo.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.