Top 10 ženstvenih dnevnih soba

Ukoliko se upravo sada bavite enterijerom vašeg dnevnog boravka, razmislite o sobi koje odiše elegancijom i ženstvenošću.

Ženstveni dnevni boravak odnosi se na enterijer koji je prilično ukrašen, u svetlim je bojama – veselim roze ili nežnim ljubičastim nijansama, svilenkastim teksturama, inspirativnim i slatkim cvetnim dezenima i sofisticiranim dekorom. Ovakvi prostori često imaju prozračan i lep ambijent i ima zaista divan i šik izgled. [tweetherder]Ženstveni dekor smatra se savršenim balansom između estetike i praktičnosti [/tweetherder]i zbog toga sobu pretvara u opušten i moderan ambijent.

Predstavljamo vam top 10 dnevnih soba koje su inspirisane elegancijom i ženstvenošću.

Prozračna dnevna soba

top-10-zenstvenih-dnevnih-boravka-1 (5)

Ova soba je veoma svetla i sjajna. Moderan dnevni boravak sa fenomenalnim dizajnom izuzetno je lep, zar ne? Pastelne karirane zavese donose karakteristični patern i kantri šarm u belom enterijeru.

Beli dnevni boravak

top-10-zenstvenih-dnevnih-boravka-1 (4)

Ova soba izgleda božanstveno! Predstavlja savršeni spoj šika, savremenog dizajna i art deko stila. Svi se savršeno uklapaju kroz starinsku sofu, neobične fotelje i savremene stolice. Beli tepih na svetlom podu stvara čist i osvežavajući prostor u kome će svaka dama uživati.

Dnevna soba sa jakim bojama

top-10-zenstvenih-dnevnih-boravka-1 (3)

Ovaj dnevni boravak je veoma jednostavan, kežual i predivan! Tirkizni zid donosi jarke i osvežavajuće vibracije jednostavno nameštenom dnevnom boravku. Golubije siva garnitura osvežena je dekorativnim jastučićima u žutoj boji.

Urbani dnevni boravak

top-10-zenstvenih-dnevnih-boravka-1 (2)

Sve te boje i sjajna paleta ukrasa izgleda tako primamljivo i inspirativno! Volimo kapricioznu postavku koja se podudara sa izloženom opekom i nekoliko širokih prozora koji donose sunce i svetlo u sjajni dnevni boravak koji je šik i veoma privlačan.

Krem dnevna soba

top-10-zenstvenih-dnevnih-boravka-1 (1)

Bež šema boja je savršeno primenjena i izbalansirana sa šarama i prugastim teksturama u cilju sprečavanja tupog i monohromatskog izgleda. Pastelne plave zavese donose kontrast u mekoj ženstvenoj dnevnoj sobi.

Vesela dnevna soba

top-10-zenstvenih-dnevnih-boravka-1 (10)

Ovo ženstvena dnevna soba je tako vesela i šik. Igra boja i dezena savršeno se primenjuju kroz prugaste i cik-cak jastučnice. Zlatni akcenti donose moderan i sjajan osećaj u živom i veselom dnevnom boravku.

Moderna dnevna soba

top-10-zenstvenih-dnevnih-boravka-1 (9) (2)

Ljubičasta sofa je ključni komad koji se izdvaja svojom lepotom u belom i prelepom dnevnom boravku. Prostirke donose teksturu i oštar osećaj u šarmantnoj dnevnoj sobi. Lepa ženstvena slika iznad ljubičaste sofe zauzima centralno mesto dnevnog boravka.

Klasična dnevna soba

top-10-zenstvenih-dnevnih-boravka-1 (8)

Pastelni tonovi i čisti beli zidovi ove sobe stvaraju uglađen ambijent u prostranom dnevnom boravku koji je opremljen prelepim komadima nameštaja. Zavese u pink boji probijaju se kroz bele zidove i obezbeđuju da enterijer bude veseo.

Kantri dnevni boravak

top-10-zenstvenih-dnevnih-boravka-1 (7) (1)

Kombinacija kantri i retro stila dominira u ovoj ženstvenoj dnevnoj sobi.  Krem tonovi u kombinaciji sa tirkiznim nameštajem odražavaju potpuno šarmantan i duboki ambijent.

Eklektična dnevna soba

top-10-zenstvenih-dnevnih-boravka-1 (6)

Ova dnevna soba izgleda poptuno jedinstveno. Toliko dezena i boja kombinovano je u ovoj sobi, ali taj miks stvara vrhunski i kapriciozan osećaj i ženstvenom dnevnom boravku.

izvor: Mojenterijer.rs
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.