[tweetherder]U ovakvom ambijentu bi svako poželeo da nešto spremi.[/tweetherder] Naravno da ljubav prema kulinarstvu nema veze sa tipom kuhinje, ali kada je prostor dizajniran na ovakav način, prosto mami da zakoračite u ovaj svet i uživate.

kuhinja-001

Kombinacija drveta i kamena, pored toga kuhinja podseća na ambijent planinske kuće. Obratite pažnju na način pakovanja posuđa, sve je ukomponovano do najsitnijih detalja.

kuhinja-002

Drvene ispucale grede u kombinaciji sa modernim pločama, aparatima, ali isto tako i starinskim elementima. Neverovatan spoj, krajnje jednostavno, ali sa druge strane, vrlo smelo.

kuhinja-003

Vrlo neobičan izbor, okružena prozorima, ova trpezarija sa kuhinjom je stalno osvetljena. Akcenat je na neobičnom lusteru.

kuhinja-004

Podseća na mesto iz bajke, svedene boje i nijanse, a opet izgleda vrlo toplo i perfekcionistički.

kuhinja-005

Klasično dizajnirana kuhinja, sa kojom nema greške.

kuhinja-006

Oštre linije, kombinacija nijansi braon, kao i kombinacija drveta i kamena. I pored ovih materijala, kuhinja izgleda krajnje urbano.

kuhinja-007

Savršen spoj drveta, kamena i drugih materijala, kao i boja i izvora svetlosti. Vrlo savremeno.

kuhinja-008

Krajnje svedeno, ali drvene grede ne dozvoljavaju osećaj jednoličnosti. Dovoljan je jedan detalj koji će učini ambijent jedinstvenim.

kuhinja-009

Belo daje mirnoću i sve deluje moderno, ali obratite pažnju na sto i tepih, vrlo smelo. Prilično odskače od klasike i onoga što bi se očekivalo uz ovakve kuhinjske elemente. Ipak umesto staklenog stola, dekorater se odlučio za nešto drugačije i interesantno.

kuhinja-010

Idealan spoj boja drveta, oblik radne ploče i šanka privlače najviše pažnje i čine mesto privlačnijim.

Izvor: beautyharmonylife.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.