pero

Dobro pogledajte ovih 6 slika. Na prvi pogled možda izgledaju kao najobičnija pera, ali dopustite sebi da vas jedno od njih baš privuče. Upravo ono nosi poruku za vas.

1. Talentovana i odlučna osoba

Ti si direktna i iskrena osoba, sa jasnom orijentacijom ka uspehu. S velikom odlučnošću i entuzijazmom ideš putem koji te vodi ka ostvarenju snova i ciljeva, i generalno ostvariš sve što naumiš. Tvoj glavni izazov je kontrolisati frustracije i bes kada stvari ne ispadnu onako kako si očekivao. Moraš da razumeš da su planovi sudbine puno puta bolji od tvojih. Umesto da gubiš energiju ljuteći se na ono što se dogodilo, bolje nastavi da radiš s ljubavlju i predanošću, verujući u svoj talent.

2. Analitička i pronicljiva osoba

Kao inteligentna i metodična osoba, takođe si i vrlo organizovana kada se radi o poslu, s velikim zanimanjem za učenjem novih stvari svakog dana. Iako imaš dobre prijatelje i ljude koji te vole, ponekad bi bilo dobro da izdvojiš vreme samo za sebe, za svoje misli i ideje. Tvoj glavni izazov je da budeš tolerantniji i razumeš da kada govoriš jezikom ljubavi, kada vidiš očima saosećanja i kada slušaš ušima prihvatanja, tvoja veza sa ostalima će se primetno poboljšati i tvoji dani će biti mnogo mirniji i srećniji.

3. Entuzijastična i kreativna osoba

Aktivan si, kreativan i zabavan. Živiš život s entuzijazmom i uvek se trudiš da vidiš dobru stranu. Takođe si ponekad vrlo impulsivan, pa dopuštaš da odluke donosiš emocijama, a ne razumom. Glavni izazov ti je da naučiš da kontrolišeš naglost i da bolje upravljaš svojim obvezama. Moguće je da gomilaš mnoge obveze, a zapravo bi trebalo  da naučiš kako reći “ne”. To će umnogome olakšati tvoj život i takođe ćeš biti ispunjenija osoba.

4. Ljubazna i harmonična osoba

Želiš mir i harmoniju u svom svetu. Živiš u konstantnoj potrazi za mirom i blagostanjem, kako za sebe, tako i za ljude koje voliš. U nekim slučajevima, tuđe probleme doživljavaš kao svoje. Ovo zapravo nije dobro i upravo tu leži tvoj veliki izazov. Dati drugima podršku je divno, ali seti se da možeš dati samo ono što imaš. Iz tog razloga počni od sebe. Ne možeš dati mir ako je u tvom životu bura, ne možeš dati sigurnost, ako je u tvom životu sumnja. Iz tog razloga, počni od sebe, fokusiraj se na sebe, ne zbog egoizma nego iz realizacije da samo onda kada budeš kompletna osoba, moći ćeš inspirisati i podržati druge na jedan efektivan način.

5. Marljiva i senzibilna osoba

Ti si jedna vesela, umetnička duša s izraženom empatijom. Vrlo si kreativna osoba s potrebom da više veruješ u sebe, svoje talente i u sve ono što možeš učiniti. U šta veruješ – to stvoriš, iz tog razloga je verovanje u sebe samog prvi korak kako bi postigao velike stvari u svom životu. Seti se da kada sumnjaš u svoju moć, daješ moć svojoj sumnji. Priseti se svih svojih talenata i vrlina i koračaj životom svaki dan čvrstim i sigurnim koracima.

6. Nezavisna i prefinjena osoba
Važiš za sigurnu, elegantnu, samokritičnu i pre svega osobu vernu svojim principima. Voliš da živiš život na svoj način, radiš po svom ritmu i smeta ti kada se druge osobe mešaju u tvoje planove ili projekte, utičući na tvoju nezavisnost i tvoj način na koji radiš stvari. Tvoj glavni izazov je da bolje upravljaš resursima (vremenom i novcem). Odredi prioritete u svom životu i upravljaj resursima u skladu s time. Na taj način ćeš imati više kontrole, više slobode i mnogo više mira u svom životu.

Izvor: Ženskikutak.rs
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.