Tanja Jovicevic

Žena moćnog vokala, koja se prethodne tri decenije proslavila svojim glasom  u radu sa nekim od najpoznatijih sastava poput “Oktobar 1864”, “Barkley Groove”, “Rich Bitch”, ali i kao solo pevačica, nastupiće u četvrtak, 19. marta u 21 čas u beogradskom klubu “Resava Republika”, Resavska 24.

 

Tanja Jovićević je sa “Oktobrom 1864” snimila tri albuma, a jedan deo svoje muzičke karijere provela je i kao back vocal kultnog beogradskog sastava “EKV” i ako nikada nije bila zvanična članica. Nedavno je sa kolegom Vladom Maričićem objavila album “Magija koja ne prestaje”. Kompozicije su uglavnom autorske, osim dve koje je potpisala grupa “Oktobar 1864”.

 

Nastup Tanje Jovićević i Blues Banda je prvi u Beogradu u ovoj godini. Tom prilikom publika će imati priliku da čuje mešavinu zvukova: jazz, blues, funk, soul, ritam i bluz, ali i retrospektivu rada Tanje Jovićević. Repertoar je sačinjen od svega u čemu je Tanja najbolja – njenoj autorskoj muzici, ali i pesmama kroz koje je bila aktivni subjekat, deo opusa “Oktobra 1864” i “EKV” gde je dala svoj muzički doprinos.

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.