paper-towel-selfie

Izgleda da su danas svi opsednuti selfi fotografijama i na sve moguće načine pokušavaju da uhvate onaj savršeni. Mnogo je stvari potrebno za dobar selfi kao što su izraz lica, ugao fotografisanja i svetlo.

Devojka po imenu Virginia Man ima jedan veoma jednostavan trik. Uz pomoć samo običnog, belog kuhinjskog ubrusa možete svetlost na fotografiji učiniti mnogo prirodnijom.

Unutrašnja svetlost

lighthouse-

Pre nego što iskoristite beli ubrus, boje su hladnije od onih kakve su zaista. Posle stavljanja ubrusa ispod lica, bolje se vide boje lica i crveni tonovi u kosi.

Ukoliko ste propustili: Evo kako da na svakoj fotografiji izgledaš besprekorno!

Svetlost u kupatilu

bathroom-light

U većini slučajeva kupatilska svetlost je žute boje. Ove dve selfi fotografije nisu mnogo različite, ali primetićete razliku u boji vrata, koja su tamnija na drugoj fotografiji.

Prirodna svetlost

natural-light

Ova svetlost se ponaša slično kao i kupatilska i donosi neznatne promene, ali su ipak vidljive. prirodna svetlost na neki način izbeljuje stvari na fotografiji, ali ubrus im vraća toplinu.

Nosite papirni ubrus u torbici

Možda fotografisanje selfija zavisi od vašerg raspoloženja, pa će možda i zbog toga fotografije ispadati drugačije. Ali neka vam uvek pri ruci ubrus, pa kada ste raspoloženi, možete fotogarfisati savršen selfi.

Izvor: Wittyfeed.com
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.