surrogate-mother
Sve veći broj poznatih dama “angažuje” surogat majke (foto: surrogacy.ca)

Doktor iz Los Anđelesa, Viken Sahakian tvrdi da mnoge poznate dame nikada nisu ni bile trudne i napominje da se sve veći broj poznatih dama koje dolaze kod njega, odlučuje za surogat majku ne bi li na taj način očuvale figuru.

Ovaj fenomen podrazumeva inicijativu savršeno zdravih žena da plaćaju surogat majke da nose i rađaju njihovu decu i na taj način poštede sebe svih “muka” koje trudnoća nosi. To im omogućava da sačuvaju odličan izgled i ne prave pauze u karijeri ako im posao zavisi od savršenog izgleda.

“Tipično za ove žene je to što imaju slične razloge zbog kojih ne žele da prolaze kroz proces trudnoće. Na primer, ako ste model ili glumica i vaša primanja zavise od toga kako izgledate, onda će trudnoća to upropastiti, barem na godinu dana, ako ne i više”, objašnjava doktor Sahakian.

lažna-trudnoća
Mnogi tvrde da su one lažirale trudnoću! (foto: hollywoodlife)

Doktor Sahakian koji je za vreme svoje karijere doneo na svet preko 3000 beba i uradio preko 6000 in vitro oplodnji, kaže da je imao veliki broj poznatih klijentkinja koje su se odlučile za surogat majku. Odbio je da navede imena ali je istakao da su neke lažirale sopstvenu trudnoću dok su tajno imale surogat majku.

“Govorimo o veoma poznatim ženama. Za njih je bio tabu da priznaju da su koristile surogat majku iz estetskih razloga. Da, imao sam nekoliko pacijentkinja koje su se pretvarale da su trudne”, otkrio je doktor Sahakian.

Doktor Sahakian istakao je da su njegove klijentkinje uglavnom mlade devojke koje žele još od mladih danada postanu majke. One ne žele da čekaju tridesete da bi rodile, a u isto vreme žele da očuvaju dobar izgled svog tela i grade karijeru i tada nastaje odluka da rode preko surogat majke.

Izvor: mirror.co.uk
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.