stina-default
Stina je nekada na svom Instagramu objavljivala samo fotografije poput ove

Stina Sanders, model i blogerka, “otkrila” je ono što već svi znamo – fotke na Instagramu ne prikazuju baš realan život.

Model sa londonskom adresom i modna blogerka, Stina Sanders, tvrdi kako je izgubila hiljade sledbenika na Instagramu otkada je umesto selfija i modnih fotografija, počela objavljivati one životne, iz svakodnevice.

STINA-1
“I woke up like this”

Sandersova je zapravo bila deo eksperimenta koji je organizovao Daily Mail, a koji je za cilj imao da izuči reakciju njenih sledbenika na neke manje glamurozne fotografije. U sklopu eksperimenta objavljivala je fotografije na kojima, na primer, izbeljuje dlake na licu i na kojima su joj ispucani nokti.

STINA-2
Ne tako glamurozna fotografija

“Mislim da fotke na Instagramu prikazuju život potpuno drugačijim. Možda izgleda kao da živim glamurozno, ali i ja imam svoje probleme – kao na primer anksioznost i odrastanje sa sestrom koja je invalid. To su stvari koje su važne, a nikada ih ne prikazujemo na društvenim mrežama”, objasnila je Stina.

U jednoj od objava podelila je i selfi iz klinike u kojoj je bila na psihoterapiji zbog anksioznosti.

“Upravo sam završila intenzivna dva meseca psihoterapije kako bih rešila probleme sa anksioznošću. Prošlo je više od dve nedelje od mog poslednjeg napada panike. Depresija i anksioznost nisu nešto što treba skrivati”, poručila je.

Iznenadila se kada je shvatila da je izgubila hiljade pratilaca nakon što su fotografije u bikiniju s egzotičnih lokacija zamenile one koje prikazuju manje glamurozne aspekte njenog života.

“Mislim da je to ponašanje: ‘Nismo te zapratili zbog ovoga’ – pretpostavljam da me ljudi prate zbog manekenskih fotki. Verovatno ih je iznerviralo što to više ne postavljam slike u bikiniju, već depiliram nausnice”, zakljućila je blogerka.

Ipak, to što je izgubila pratioce je nije obeshrabrilo, pa planira da i dalje postavlja autentične fotke na društvene mreže.

Izvor: dailymail.com
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.