picture1

Vrlo je važno, na početku, reći da je ova nemila situacija podjednako stresna i za muškarca i za ženu.

Ovaj peh se dešava i najboljima, a upravo od njega strahuju milioni muškaraca širom sveta. Ako je verovati statistici, ovaj problem deli 150 miliona muškaraca.

Žena, sa druge strane, neretko krivicu za problem sa muškim libidom svaljuje na sebe što dovodi do smanjenja njenog samopouzdanja, a suštinski problem se ne rešava. Još ako se ponovi i nakon njene kupovine seksi donjeg veša, e onda žena pada u depresiju.

Problem samopouzdanja muškarca proističe iz brige da će ona svoje iskustvo podeliti sa drugaricama. Čak iako problem ostane u kući, muškarcu pritisak predstavlja i sam razgovor o ovom iskustvu.

Tačno je da uzrok ovog problema može biti medicinske, fizičke, ali i emotivne vrste. Ipak, u takvoj situaciji-bez suvišnih pitanja! Stavi mu do znanja da želiš i možeš da mu pomogneš!

Žena često ume da teši, ali rečenicom: „Svima se desi!“ mu nisi pomogla. Izbegavanjem odnosa nakon neprijatne situacije – ni sebi ni njemu. Savetujući ga da poseti lekara, i dalje ništa.

Iako većina muškaraca neće posetiti lekara, rešenje za ovaj problem leži u medicini, a evo i zašto. Na libido muškarca više utiče biologija nego na libido žene. Samim tim, ovakav problem ili bilo koji drugi problem vezan za njegov libido se može rešiti jednim odlaskom u apoteku.

Dakle, uz dobar prirodni preparat za libido, stres ostavite ispred vrata spavaće sobe. Opustite se i uživajte sa svojim partnerom, iskustvo podelite sa drugaricama koje imaju isti problem i učinite još nekoga srećnim.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.