Šta omiljena životinja otkriva o vašem karakteru?

mačka
(foto: Favim)

Naklonost ka određenoj životinji može otkriti zanimljive stvari o vašem karakteru.

Pronađite sebe!

Kit – Samokritični ste, ali to ne znači da ne znate da ne znate i da se zabavite u životu. Društveni ste, ali ne plašite se da se izolujete od svih ukoliko osetite da vaši pogledi nisu uvaženi.

Sova – Veoma ste inteligentni, ali i vrlo osećajni. Na život gledate pragmatično, a vaš perfekcionizam vodi vas ka uspehu.

Mačka – Dopadljivi ste i pametni, ali i pomalo povučeni. Imate velike ideale, volite da putujete i istražujete nove stvari. Nemate baš strpljenja za nečije zastarele ideje.

Pas – Lojalni ste ljudima koje volite i intuicija vas je retko kada prevrila. Ponekad možda delujete grubo, ali unutar vas kuca “zlatno srce” koje voli da se igra.

Delfin – Imate afinitet prema svemu štio je lepo i pruža zadovoljstvo i niko nema bolji ukus od vas. Inteligentni ste i volite da se družite pa možete da se oslonite na različite tipove ljudi. Na neki način ste i “srcelomac”.

Konj – Neuhvatljivi ste, vedri, slobodnog duha, nezavisni, ne volite rutinu. Avanturistički ste nastrojeni i lako sklapate prijateljstva.

Lisica – Niko ne bi mogao da vas optuži da ne vodite računa o sebi. Nezavisni ste i pametni, što vam daje neverovatan “kul imidž”. Strastveni ste i istrajni ste u nameri da dobijete ono što i hoćete.

Vuk – Vi ste prava “nobles” osoba i volite visoki standard. Okrenuti ste ka sebi, pouzdani i rešavate zadatke sa određenom jačinom i odlučnošću.

Lav – U centru ste pažnje bilo gde da se pojavite, i ljudi teže da se dodvore vašem ponašanju. Postavili ste sebi visoke ciljeve, a znate i kako da iskoristite sve svoje potencijale i da ih dostignete.

Tigar – Uglavnom ste pionir u svemu što radite i nepogrešivo ste neustrašivi. Neki će pomisliti da ste agresivni i da ne znate šta znači “izvini”, ali vi ustvari samo želite da budete direktni.

Slon – Trezveni ste i imate neverovatnu snagu koja vas drži smirenim i kada ste u krizi. Učinićete sve da zaštitite one koje volite.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.