Šta dužina prstiju govori o tvom karakteru?

Prsti

Proročice tvrde da vam mogu pročitati sudbinu iz dlana, a neki, pak, tvrde da mogu reći mnogo toga o vašem karakteru samo na osnovu dužine prstiju. Pa, uverite se sami.

Na osnovu fotografije odredite da li spadate u A, B ili C grupu tako što ćete uporediti prste svoje leve ruke sa datim primerima. Vi ste A tip ako vam je prstenjak duži od kažiprsta; u grupu B spadate ako vam je prstenjak niže pozicioniran od kažiprsta, a u C ako su vam kažiprst i prstenjak u istoj ravni. 

A grupa: Osobe koje imaju duži prstenjak od kažiprsta su po pravilu neodoljivi, pa je tako teško ostati imun na njihov šarm ako odluče da zavedu nekoga ili dobiju ono što žele. Prave su pričalice i mogu satima raspravljati o bilo kojoj temi. Iako umeju da budu agresivni, obično znaju pravi način da reše svaki problem. U ovu grupu spadaju mahom oni koji se bave naukom ili im od ruke idu sve igre koje se baziraju na principu logike. 

B grupa: Osobe koje imaju duži kažiprst od prstenjaka su veoma samopouzdane. Ne leži im timski rad i vole svoj deo da odrade u tišini. Ipak, to ih ne čini introvertnima. Uvek imaju jasan cilj i ne vole da ih iko ometa u ostvarivanju onoga što su zacrtali. Cene ono što su postigli, ali uvek žele više.

C grupa: Ako imate prstenjak i kažiprst u istoj ravni vi spadate u onu mirnu, staloženu grupu ljudi, koja izbegava konflikte i svu svoju energiju koristite samo za iskazivanje ljubavi. Najvažnije vam je da se dobro slažete sa svima u svom okruženju. Dobro ste organizovani. Odlikuje vas vernost u ljubavi i brižnost u roditeljstvu. Međutim, iako ste po prirodi mirni, kada neko pređe vaše granice reagujete eksplozivnije nego većina ljudi. 

Izvor: higherperspectives.com
2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.