Srceparajući video: Dečko ju je prevario pa pretukao – ovo je njena potresna ispovest!

emma-murphy

Fitnes blogerka iz Dablina, Emma Murphy, nedavno je na svom Youtube kanalu objavila potresnu video – ispovest u kom priča o fizičkom i psihičkom zlostavljanju koje je pretrpela od svog, sada bivšeg, dečka sa kojim ima dvoje dece.

Nasilje u porodice se i dan danas smatra tabu temom – niko ne želi da priča o tome, a žrtve zlostavljanja često kriju modrice i druge tragove fizičkog nasilja. Međutim, sve više žena se odlučuje na jedan hrabar korak – javno pričaju o psihičkom i fizičkom teroru koje su preživele i to od strane muškaraca koje su najviše volele – njihovih momaka, muževa, očeva njihove dece.

Jedna od njih je i fitnes blogerka Emma Murphy iz Irske, koja je nakon trogodišnje veze sa muškarcem koji ju je često tukao, napokon rešila da javno progovori o paklu kroz koji je prošla, kako bi podigla svest javnosti o problemu o kome se nedovoljno govori.

U svom snimku Ema se guši u suzama dok opisuje kako je njen bivši dečko i otac njene dece udario u lice nakon što je posumnjala da je vara i rekla mu to.

“Mislila sam da je on ljubav mog života, ali sam saznala da ima ljubavnicu koja je zatrudnela sa njim. On je sve to negirao, a ja sam mu s početka oprostila. On je to uradio opet posle nekog vremena, zbog čega sam mu se suprotstavila. Tada je počelo i nasilje”, seća se Ema i ovom prilikom priča svoju ispovest kako bi podstakla žrtve da učine isto što i ona.

Ema ja majka dvoje dece, oboje mlađih od tri godine. Ona kaže da joj je trebalo mnogo vremena da je nasilje njenog supruga neprihvatljivo, “Niko nema pravo da digne ruku na ženu. Bez obzira ko je i kakva je, bez obzira odakle si”.

“Nažalost, kada moja deca pitaju gde je njihov otac, on neće biti tu. Naši životi su potpuno razdvojeni. I oni će znati da je njihov otac udario njihovu mamu, a to nije nešto što deca treba da gledaju”, zaključila je Ema.

Pogledajte Emin potresni video.

https://www.youtube.com/watch?v=VBwgzefa_0g

Izvor: Diply.com
3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.