Sport casual look – da li znate šta je to?

Opušten dnevni izgled
Opušten dnevni izgled

Postoje stvari koje su globalno prihvaćene i razumljive i koje istrajavaju jako dugo. U moda/stil igri, to su termini poput casual, smart casual, sport casual look i slično.

Za početak, predstavljamo vam Sport Casual Look/dress code. To je mešavina sportske i casual odeće, i moglo bi se reći da je to jednostavno smart casual, ali sa fokusom na sportske detalje.

Farmerke, trenerke i šorcevi koji su moderni i dobro skrojeni spadaju u sportski casual look. Jednostavne i dobro dizajnirane majice i dukserice takođe pripadaju ovoj kategoriji. Patike (na primer, Ellesse canvas patike) možete nositi uz ovakve kombinacije, sve dok izgledaju čisto i neishabano.

Neke industrije (na primer, IT , mediji i sl.) omogućavaju sport casual look od ponedeljka do petka ili samo petkom (Casual Friday). Takođe, sastanci van radnog mesta kao i rad preko vikenda dozvoljavaju ovu vrstu izgleda, posebno tokom letnjih meseci.

U nastavku vam prikazujemo različite kombinacije sport casual looka, zahvaljujući novoj Ellesse kolekciji za proleće/leto 2015, pod nazivom “Fresh mornings – City evenings”koja je namenjena onima koji cene moderan dizajn i dobar kvalitet.

Nadamo se da ćete dobiti inspiraciju i uživati u svom izdanju sport casul looka.

Ellesse-kolekcija-2015-2 Ellesse-kolekcija-2015-3 Ellesse-kolekcija-2015-4 Ellesse-kolekcija-2015-5 Ellesse-kolekcija-2015-6 Ellesse-kolekcija-2015-7 Ellesse-kolekcija-2015-8

Ellesse je poznat italijanski brand koji se izdavaja po tome što je, pored sportske garderobe, idealan ne samo za treninge, već i za opušten dnevni izgled.
Pored odeće, Ellesse je na tržištu prepoznatljiv po svojim šarenim i lepo dizajniranim canvas patikama, tako da nas i ove sezone Ellesse nije izneverio, čak je ponudio neka nova i zamljiva rešenja kad je obuća u pitanju. Ono što je novo na našem tržištu su Ellesse torbe i rančevi, koji su idealni za različite prilike.
Da bi ste se uverili u pravi kvalitet Ellesse brenda, posetite multibrend prodavnice Sport Vision i Planeta, koje su prisutne u gotovo svim gradovima Srbije… ili pogledajte deo asortimana na Sport Vision i Planetinoj online prodavnici.
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.