Šokantna ispovest: “Roditelji su od mene napravili živu lutku, nisam sposobna za život”

barbika-4

Dvadesetšestogodišnja Ruskinja Angelica Kenova je model iz Moskve koja je nakon najpoznatije ljudske BarbikeValerie Lukyanove, još jedna devojka koja želi da što više liči na slavnu lutku.

Angelica i dalje živi sa roditeljima koji su je od malena odgajali vrlo strogo. “Roditelji su me odgajali kao princezu i nikada mi nisu dozvoljavali da izlazim niti da se viđam s muškarcima. Kao rezultat takvog odrastanja ja nisam spremna za pravi život već sam kao neka vrste žive lutke“, kaže Angelica.

Ova mlada Ruskinja se od malena oblači kao lutka, a u izlaske je mogla da ide samo ako i njena majka Natalia krene s njom. Kao paradoks ovakvom odrastanju stoji činjenica da je Angelica, koja tvrdi da je pored manekenke i balerina, pozirala polu – gola za brojne magazine što su njeni roditelji odobrili.

Ova živa Barbika tvrdi da je njen izgled potpuno prirodan. “Nikada nisam imala nijednu plastičnu operaciju“, tvrdi Angelica koja i dan danas ne može da izađe na sastanak s muškarcem ukoliko to ne odobre njeni roditelji.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

“I moja majka je u mladosti bila jako lepa. Ličila je na Brigitte Bardot. Ona se oduvek divila lepoti Barbike, njenom vitkom telu, zlatnim kovrdžama, lepom licu i slatkim krpicama i zato je učinila sve što je bilo u njenoj moći kako bih jednog dana ličila na ovu poznatu lutku”, priseća se Angelica, “Imala sam običaj da satima poziram pred ogledalom. Mnogi su tvrdili da sam ja slika i prilika Barbike.”

barbika-6
Još od detinjstva, Angelica je činila sve kako bi postala “otelotvorenje” Barbike i učnila svoje roditelje ponosnim (foto: Instagram)

“Kada sam ušla u tinejdžerske godine, moji roditelji su unajmili personalnog trenera koji je kreirao specijalan program vežbanja samo za mene”, objašnjava ona, “Sa njim treniram pet dana u nedelji, po dva – tri sata kako bih održala svoju figuru u top formi. Kombinujem  kardio treninge i vežbe sa tegovima. Takođe, džogiram svakog jutra. Moj trener je osmislio i poseban način ishrane, ali vam ne smem reći o čemu se radi – to je tajna.”

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Angelica kaže da svakodnevno dobija i po nekoliko stotina poruka od svojih fanova i da ih savetuje da se što češće smeju i da vole sebe “jer je to tajna prirodne lepote”.

Izvor: .dailymail.co.uk

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.