Šminkom do samopouzdanja: Ovi emotivni modni preobražaji će vas rasplakati!

MACnificent-Me

Kozmetička kuća MAC je pre godinu dana objavila da traži šest zaštitinih lica za svoju kampanju za kolekciju Jesen 2015. Ali umesto da izabere modele, poznati brend je odlučio da pokrene takmičenje pod nazivom MACnificent Me, u kome su od svojih najvernijih korisnika zatražili da pošalju svoju fotografiju i svoju životnu filozofiju u 100 reči. Nakon selekcije, odabrano je šest kandidata, a ovo su njihove priče.

Luzmaria Vargas

Luzmaria ne misli za sebe da je lepa i zbog svoje težine se bori sa manjkom samopouzdanja. “Neki ljudi misle da samo zato što imate višak kilograma, nemate osećanja”, rekla je ona kroz plač, pričajući o tome kako su je prijatelji povredili u prošlosti. “Ali pogledajte gde sam. Ne moram da nosim veličinu 36, ja sam ovde.”

Vanessa Tyese Stewart

Vanessa je rođena u Atlanti, ali objašnjava da je, čak i kada je mislila da se u srednjoj školi ne uklapa u okolinu, ostala dosledna sebi. “Kada su svi stavljali minival, to stvarno nije bilo za mene. Svi smo mi drugačiji i svi smo posebni.”

Trésor Prijs

Trésor je iz Kanade i priznaje da se borio sa problemom manjka samopouzdanja. “Divno je sedeti ovde, zato što to znači da sam lep i da ne treba da se osećam nesigurno”, kaže on dodajući. “Da ne postoji nada, ja danas ne bih bio ovde.”

Selena Pellegrini

Bez mnogo truda, ova 46-ogodišnja italijanka deluje tako opušteno, a njen savet je jednostavan: “Ako verujete u sebe, život može biti divan.”

Izvor: Popsugar.com
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.