(foto: Instagram/makeupbyariel)
(foto: Instagram/makeupbyariel)

Njegovo ime vam verovatno ne znači mnogo, ali ste sigurno upoznati sa njegovim radom, budući da svuda viđate fotografije sestara Kardashian.

Za njihovu mejkap rutinu je zadužen 20-godišnji Ariel Tejada, koji je odlučio da otkrije samo neke od tajni svog zanata.

Ukoliko ste propustili: Za transformaciju Kardashianki zaslužan je – ovaj doktor!

  • “Veliki deo savršene podloge čine proizvodi za negu kože. Ja obožavam kreme za omekšavanje i hidriranje kože. One su ključ savršene šminke”.
  • “Kvalitetna krema za oči je veoma važna, jer ne želite da vam se korektor zavuče u tanke linijice ispod očiju. Noću bi uvek trebalo da stavljate kremu za predeo oko očiju da bi vam koža ostala hidrirana, jer ona gubi dosta vlage tokom noći.”
  • “Ako želite izgled koji uključuje hajlajter i konturisanje, izaberite korektor koji je dve nijanse svetliji od vašeg tena na sredini lica. Za konturisanje odaberite tečni puder koji je jednu ili dve nijanse tamniji. Kod šminke je trik u slojevima.”

Ukoliko ste propustili: Evo kako je Kim Kardashian izgubila čak 30 kilograma!

  • “Ja obožavam dobar sjaj. Obično koristim tečni ili krem hajlajter ispod tečnog pudera i preko njega, ali pre nanošenja pudera u kamenu. Nanosim ga na jagodice, duž nosa, na sredini iznad usana i na bradu. Posle nanesem i malo hajlajtera u prahu da naglasim sjaj.”
  • Ako želite da vam oči imaju oblik badema, izaberite tamniju senku za spoljnje uglove očiju. Ukoliko želite okrugliji oblik, nanesite tamniju senku duž oblika oka. Bronzane i tople braon boje su moj prepoznatljivi izgled. Prilično je univerzalan i ide uz sve.”
  • Postoje posebne veštačke trepavice za svaki oblik očiju. Ja volim da dodajem trepavice koje deluju prirodnije, samo im stavim malo maskare ili ih čak ostavim tako.

Ukoliko ste propustili: Ovo su svi “klonovi” Kim Kardashian (FOTO)

  • Iscrtavanje na samoj liniji i popunjavanje celih usana lajnerom će vam dati puniji izgled, a svaki karmin će duže trajati.”
  • “Ja obožavam sjajeve za usne, oni ožive ceo izgled. Nekada koža može da deluje veoma mat, pa je malo sjaja baš ono što nedostaje.”
  • Svoj mejkap obavezno finiširajte dobrim fiksatorom. Kada ste gotovi, samo ga lagano naprskajte preko. Odaberite dobar proizvod koji neće učiniti da koža izgleda puderasto, već što prirodnije.”
Izvor: zena.blic.rs
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.