Slobodno prećutite: 4 stvari koje ne treba deliti sa partnerom

Ovo ne otkrivajte partneru (foto: Doctor ASKY)
Ovo ne otkrivajte partneru (foto: Doctor ASKY)

Ključ svake veze, kako je već dobor poznato, je komunikacija. Ipak, postoje neke stvari koje nikako ne treba otkriti partneru.

Ovo je 4 stvari koje je bolje zadržati za sebe.

1. Vaše lozinke

Ovde pre svega mislimo na one sa društvenih mreža. Njihovo odavanje partneru potpuno je nepotrebno te može izazvati još više svađa, u slučaju da vidi nešto što mu se ne sviđa ili nešto pogrešno protumači. Takođe, nemojte ni vi njega prisiljavati da deli svoje lozinke s vama. Uvek je bolje verovati partneru kada je virtuelna stvarnost u pitanju.

2. Seksualne avanture iz prošlosti

Ne, niste dužni otkriti mu koliko ste seksualnih partnera imali dosad. Takođe, kada je u pitanju seksualni život, ono što on takođe ne mora znati su detalji istog s vašim bivšim partnerima. Nikome nije lako da sluša takve stvari, koje bi takođe mogle pobuditi nesigurnost i ljubomoru u njemu pa imajte to na umu, prije nego se otvorite o toj temi.

3. Da vam se ne sviđa neki član njegove porodice

Bilo da se radi o njegovoj mami, koja voli pametovati, sestri koja vas neprestano preispituje jeste li dovoljno dobri za njega ili nekom trećem… Priznate li mu da vam se ne sviđaju, on će se samo osetiti rastrzano, kao da mora birati. Šta god da morate da uradite kada je njegova porodica u pitanju, napravite sa smeškom, a dalje po svome.

4. Da ne verujete njegovim prijateljima

Ponovno, njemu je stalo do njegove porodice i prijatelja pa bilo kakva priznanja takve vrste, mogla bi dovesti do problema između vas dvoje. Čak i ako se ne slažete s njima, nabijanjem na nos kako su oni loši, samo ćete ga razljutiti, jer oni su bili tu i pre vas. Zato, bolje zadržite takve stvari za sebe.

Izvor: Index.hr
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.