Slatka osveta: Evo kako se jedna manekenka “izborila” sa nepristojnim ponudama!

56ab9b272a00002c000318b4

Australijska manekenka Emily Sears nije oduševljena time što joj muškarci svakodnevno šalju slike svojih penisa i poruke seksualnog sadržaja.

Valjda je to sastavni deo nekoga ko na Instagramu ima 2,3 miliona pratilaca, gde je onda nemoguće da nema i nekoliko čudaka, ili nekoliko hiljada čudaka…

“Dnevno obično dobijem minimalno jednu do dve fotografije penisa. To se konstantno događa već duže vreme. Zaista mi je dosta svih tih uzmeirujućih poruka i komentara”, rekla je Emily za  sajt BuzzFeed.

I dok bi većina drugih devojaka to ignorisala, Emili nije htela da ovakvi “zločini” prođu nekažnjeno, pa je krenula da prosleđuje slike i poruke što su joj ti muškarci slali njihovim devojkama!

“Prve fotografije devojkama sam poslala pre dve godine. Naime, tada mi se javio čudak sa footgrafijom i poruko kako želi da me je*e. Odgovorila sam mu i dala mu do znanja da je njegovo ponašanje užasno. On je ipak nastavio s porukama u kojima me je nazivao dr**om”, ispričala je Emili koja je nakon ovoga otišla na Facebook profil dotičnog momka i videla na slikama da ima devojku.

“Bila sam tužna zbog nje. Zbog toga sam joj poslala poruku sa skrinšotom našeg razgovora i poručila joj da zaslužuje da zna kakav je njen momak prema drugim ženama. Da to radi moj partner, ja bih želela da znam”, rekla je manekenka kojoj je ova taktika izgleda urodila plodom, jer se broj ovakvih poruka i fotografija smanjio od kad je počela da ih objavljuje na svoj Twitter nalog.

Možda je najbolje da proverite šta vaši muškarci rade na Instagramu – za svaki slučaj, a muškarci koji ovo praktikuju bi trebalo da se pripaze osvetoljubivih lepotica koje apsolutne ne žele da im oni šalju slike genitalija.

Izvor: mic.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.