(foto: PR)

Svečana ceremonija u čast obeležavanja početka izgradnje stambeno-poslovnog kompleksa Skyline Belgrade održana je sinoć u poslovnom parku Airport City Belgrade, u prisustvu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, gradonačelnika Beograda Siniše Malog i ambasadorke Izraela Nj. E. Alone Fišer-Kam.

AFI Europe, vodeća kompanija u oblasti razvoja nekretnina i investicija u centralnoj i istočnoj Evropi, stoji iza ovog jedinstvenog kompleksa, koji će u budućnosti postati novi simbol Beograda. Priliku da se upoznaju sa projektom vrednim 200 miliona evra imalo je više od 500 gostiju – istaknutih domaćih i inostranih privrednika, uglednih zvanica iz poslovnog sveta, kao i sveta kulture i javnog života.

(foto: PR)

Projekat Skyline Belgrade predstavlja moderan kompleks impozantne veličine, na prestižnoj lokaciji u centru grada, poznatoj po velikom broju diplomatskih predstavništava. Kompleks će se prostirati na više od 100.000 kvadratnih metara stambenog, maloprodajnog i poslovnog prostora. Prostrana podzemna garaža na više nivoa biće na raspolaganju svima koji budu živeli ili radili u kompleksu.

(foto: PR)

Skyline Belgrade predstavlja potpuno osveženje u urbanističkom i arhitektonskom smislu. Elegantna i sofisticirana arhitektura krasiće ovaj projekat, koji će svojim stanarima ponuditi posebne pogodnosti uz privatni bazen, spa, recepciju, održavanje i niz rekreativno uslužnih sadržaja. Svaki stan u ovom kompleksu predstavljaće unikatan, kvalitetan i udoban komad raja na samom vrhu Beograda. U sklopu projekta obližnji park Gazela – Tri ključa, biće preuređen u jedinstvenu zelenu oazu koja će oplemeniti ovaj kraj i pružiti svim Beograđanima savršen ambijent za odmor i uživanje.

(foto: PR)

Tokom večeri prisutnima su se obratili gospodin Adir El Al, CEO projekta Skyline Belgrade, ambasadorka Izraela Nj. E. Alona Fišer-Kam i gradonačelnik Beograda, Siniša Mali.

“Srećan sam što imam priliku da predstavim stambeno-poslovni kompleks Skyline Belgrade, još jedan uspešan projekat kompanije AFI Europe, čiju izgradnju uskoro započinjemo. Ovaj kompleks pružiće svojim stanarima jedinstvene pogodnosti i luksuz, a sve to na prestižnoj lokaciji u samom centru grada koja će, izgradnjom kompleksa i preuređenjem obližnjeg parka, povratiti stari sjaj. Ponosni smo na to što ćemo kroz ovu našu investiciju od 200 miliona evra obezbediti mnoga nova radna mesta i doprineti razvoju lokalne privrede. Želeo bih posebno da se zahvalim predstavnicima Republike Srbije i grada Beograda na dobrim odnosima i poverenju koje su nam ukazali. Uz izuzetnu saradnju i njihovu podršku stigli smo do ovog momenta u kome počinjemo naš treći veliki projekat u Beogradu, Skyline, za koji smo uvereni da će biti naš ponos i novi simbol Beograda”, istakao je Adir El Al, CEO projekta Skyline Belgrade.

(foto: PR)

Ambasadorka Izraela Nj. E. Alona Fišer izjavila je: “Veoma sam ponosna što imam priliku da prisustvujem pokretanju trećeg projekta kompanije, koji će, kako govori i njegovo ime, preoblikovati panoramu Beograda. Kontinuirane i rastuće izraelske investicije u Srbiju ne predstavljaju samo izraz poverenja izraelskih investitora u Srbiju, već, pre svega, izraz poverenja koje stanovnici Beograda imaju u njih.”

(foto: PR)

Gradonačelnik Beograda, Siniša Mali je izjavio: “Skyline Belgrade je jedan od velikih projekata koji će promeniti panoramu Beograda i predstavljati jedan od novih, možda i najlepših simbola grada. Ovo je dokaz da sve veći broj investitora veruje u našu zemlju i naš grad, što pokazuje da smo postali zemlja atraktivna za ulaganje.”

Ekskluzivni zastupnik prodaje projekta Skyline Belgrade je vodeća konsultantska kuća za nekretnine CBS International (CBRE Srbija).

O investitoru:

Kompanija AFI Europe na tržištu Srbije prisutna je od 2005. godine, kada je započela izgradnju “Airport City Belgrade”, a nakon ove najveće investicije, 2014. godine započela je sa izgradnjom prvog kondominijuma u centru prestonice, “Central Garden”. AFI Europe učestvuje u razvoju i investiranju u stambeno-poslovne projekte u Češkoj, Srbiji, Rumuniji, Bugarskoj, Nemačkoj, Letoniji i Poljskoj. Kompanija razvija poslovne komplekse, tržne centre, poslovne i logističke parkove i stambene projekte. Ovakav portfolio potencijalnim kupcima pruža sigurnost u investitora koji je već godinama prisutan na našem tržištu i iza kojeg stoje više nego uspešni finalizovani projekti.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.