Naučite tajne zavođenja (foto: mypleasurestore.com)
Naučite tajne zavođenja (foto: mypleasurestore.com)

Flertovanje ili preuzimanje prvog koraka kod muškarca koji vam se dopada može delovati zastrašujuće, ali je to vrlo bitna veština na putu do sreće i pronalaženja pravog partnera kakvog i zaslužujete.

Ovo su neki od najvažnijih saveta koji vas ni u jednoj situaciji neće izneveriti kada je flertovanje u pitanju.

1. Obucite crveno na prvi sastanak. Istraživanja su potvrdila da muškarce više privlače žene u crvenom. I to ne mora da bude haljina, već neki detalj, poput šala ili džempera.

2. Okrenite se ka njemu, pa i stopala neka budu okrenuta. Na taj način pokazujete da ste otvoreni. Ako prekrstite noge, to je znak manje zainteresovanosti. Takođe ga gledajte u usne dok govori – to mu je suptilni znak da vas poljubi.

3. Nađite neki nonšalantni način da ga dodirnete po ruci ili ramenu. To je klasičan potez koji ne zahteva mnogo truda ali šalje jasnu poruku.

4. Ako nagnete glavu dok ga dodirujete po ramenu, muškarac će poludeti, Možete se i igrati sa kosom – uvijanje pramena nikako ne može da naškodi.

5. Budite razigrani umesto ozbiljni. Opuštena devojka doprinosi sjajnoj atmosferi u društvu i prilično je zabavna. A to privlači momke i pokazuje da niste namćor.

6. Izađite na kafu ili mu donesite kafu na sastanak. Topli napici pomažu da drugu osobu gledamo kao velikodušnu i blagu, a od kafe koju ćete mu doneti srce će mu ubzano lupati.

7. Zadirkujte ga malo – neka nauči da vas ulovi, ali nemojte delovati očajno. Na kraju sastanka se približite skoro do njegovih usana i poljubite ga u obraz ili vrat. Poludeće i poželeti nešto više.

8. Ako razmenite brojeve, nedugo zatim pošaljite mu kratku ali zavodničku poruku. Njega će oduševiti vaša spontanost i hrabrost i ostaćete mu u sjajnom sećanju.

9. Nemojte odgovarati na svaku poruku, ali ga ne igorišite. On će se zato više potruditi i investirati u vašu vezu. Neka se malo preznojava pored telefona čekajući da mu se javite.

10. Uvežbajte umetnost gledanja u oči. Tako postajete mnogo pristupačniji. Najpre bacite pogled, pa pogledajte u stranu i ponovo ga pogledajte, ali neki seksi pogledom. To nije tamičenje ‘ko će duže izdržati da ne trepne’ ali dovoljno je da pogledom pokažete da vam je stalo.

11. Stavite malo parfema na zadnji deo vrata. Kada se sagne da vas zagrli, vaš miris će mu pomutiti razum.

12. Započnite razgovor u teretani dok nosite nešto u čemu vam zadnjica izgleda sjajno. Pitajte ga za neke savete ili izrazite divljenje njegovim načinom vežbanja. Ne možete naleteti na baš ružne momke u teretani.

13. Zapatite neke dobre viceve i vežbajte ćaskanje dok vam ne postanu rutina. Zato se više nećete osećati neprijatno kad ostanete bez tema za razgovor.

14. Uputite mu suptilni kompliment – to sigurno uspeva da zaintrigira supritni pol. Ako ga ohrabrite svojom pažnjom i ako ste isreni kada mu to pokažete, značiće još više za vezu. Nakon komplimenta mu postavite neko lično pitanje. Samo nemojte preterivati sa pohvalama jer može delovati iznuđeno.

15. Pogledajte komnetare pored njegovih fotki na Instagramu, ali ne na neki jeziv način. Slatko je ako i vi napišete nešto zanimljivo, i da ga recimo na taj način pozovete na sastanak.

Izvor: Herbeauty.co
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.