Selfi dijeta: Ona je izgubila čak 56 kilograma!

Zbog selfija dnevno ona je proneila ceo život (foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Mršavljenje je samo po sebi veoma inspirativno putovanje i iskustvo Justine McCabe nije izuzetak. Njena priča počinje tragično: Justinin suprug je izvršio samoubistvo pre godinu dana, ostavljajući je sa dvoje dece. Nakon što je nekoliko meseci provela u žalosti, Justinina porodica je predložila da počne da trenira u teretani, ne bi li sebi možda olakšala bol. Tada je imala 142 kilograma.

Od prvog dana Justine se zavetovala da će fotografisalti selfi dnevno kako bi pratila promene na svom telu. “Fotografisanje selfija je bila jedna od prvih stvari koje sam uradila i to tokom tog perioda kada sam žalila supruga. Na prvom selfiju izgledala sam užasno, tako slomljeno i izgubljeno”, priča ova hrabra žena.

 (foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Nakon godinu dana vežbanja, izgubila je 56 kilograma i na Instagramu je zabeležila koliko je daleko dogurala. Ne samo da je treninzima promenila izgled već je i ishranu iz korena promenila: od galeta sa javorovim sirupom za doručak, prešla je na belance sa avokadom.

 (foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Priča ove žene hrabrar je primer kako upornost i snaga našeg uma mogu da nas izbave iz teških situacija i pomognu nam da promenimo život iz korena.

Izvor: Popsugar.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.